“Κόστο(λόγια)… ώρα μηδέν!»” 

Το workshop απευθύνεται αποκλειστικά σε:

  • Ιδιοκτήτες & Διευθυντές Ξενοδοχειακών Μονάδων με επισιστιστικά τμήματα
  • Ιδιοκτήτες & Διευθυντές Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (Εστιατόρια, Μπαρ, κλπ.)
  • F&B Manager
  • Executive Chef
  • Υπεύθυνοι Προμηθειών

ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

Το workshop στοχεύει να επικεντρωθεί

  • Διαδικασία κοστολόγησης πρότυπης συνταγής A la carte
  • Διαδικασία και critical points κοστολόγησης Buffet εκδηλώσεων και δικαιούμενα
  • Food waste και συνέπειες της άσκοπης σπατάλης των πόρων
  • Πρακτικές υπολογισμού συνολικού κόστους (Εργατικά – Λειτουργικά)
  • Προτεινόμενοι τρόποι μείωσης του κόστους
  • Μέθοδοι και Πολιτική Τιμολόγησης
  • Τεχνική Ανάλυση Μηχανικής Μενού

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: Παναγιώτης Κουρέντας 

Ο Παναγιώτης Κουρέντας δραστηριοποιείται στον χώρο του Τουρισμού και ειδικότερα του Επισιτισμού από το 1996. Ξεκίνησε τις σπουδές του στην Θεσσαλονίκη στο τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων ενώ συνέχισε για τον Μεταπτυχιακό του Τίτλο (MSc) Διεθνές ξενοδοχειακό Management στο Πανεπιστήμιο Surrey της Αγγλίας.

Στην μακρόχρονη πορεία του σε μεγάλα ξενοδοχεία και επιχειρήσεις έχει καταφέρει να αναρριχηθεί μέσα από πολύ χαμηλές θέσεις σε διευθυντικό στέλεχος σε επισιτιστικές επιχειρήσεις και εταιρείες consulting.

Είναι Ιδρυτής της Πρώτης Ιντερνετικής Πλατφόρμας Διαχείρισης Κόστους Τροφίμων & Ποτών COSTEASY│recipe costs and more ενώ υπήρξε Operations Director στην εταιρεία INPERSON LTD. Συνεργάστηκε ως αποκλειστικός εκπαιδευτής τα τελευταία χρόνια με την Thomas Cook Group καθώς και την Bittner International Training για Ελέγχους Ποιότητας και Εκπαιδεύσεις Προσωπικού σε ξενοδοχεία της Ελλάδας και της Κύπρου, καθώς και για την διεξαγωγή εξειδικευμένων σεμιναρίων σε ανώτερα ξενοδοχειακά στελέχη.

Είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π ενώ για 12 έτη ήταν Καθηγητής Επισιτισμού στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Le Monde. Πλέον έχει αναλάβει την Διεύθυνση της Διασφάλισης Ποιότητας & Εκπαίδευσης Προσωπικού (Quality Assurance & Training Manager) του ξενοδοχειακού Ομίλου της GRECOTEL S.A

ΔΙΑΡΚΕΙΑ2.5 ΩΡΕΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, 2019

ΩΡΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: 13:00-15:30

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Αίθουσα εκδηλώσεων Γυμνασίου & Λυκείου Σκιάθου (Πεζόδρομος Παπαδιαμάντη)

*Σημείωση: Το τμήμα θα είναι 25 ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.