Σε φυλάκιση 18 μηνών καταδικάστηκε ο γνωστός στην τοπική κοινωνία του Βόλου «Κάμελ» για τη χθεσινή του επίθεση σε 30χρονο πατέρα μωρού παιδιού, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά το TheNewspaper.gr. Ο καταδικασθείς, έχει δικαίωμα έφεσης, χωρίς όμως η ποινή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ο «Κάμελ» καταδικάστηκε για το αδίκημα της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης τόσο στον πατέρα όσο και στο 16 μηνών βρέφος. Αυτή την ώρα ο 39χρονος οδηγείται στις φυλακές της Λάρισας.

Κατά την διάρκεια της κατάθεσής του ο 30χρονος πατέρας, ξέσπασε σε λυγμούς, μην μπορώντας να περιγράψει το περιστατικό, όντας σε μεγάλη ψυχική φόρτιση.

Το χρονικό της επίθεσης

To βράδυ της Κυριακή στις 22:45, παρενόχλησε τον νεαρό άνδρα, μπροστά από τον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου, ο οποίος συνόδευε το λίγων μηνών παιδί του μέσα στο καρότσι. Μάλιστα, ο «Κάμελ» επιτέθηκε και στο παιδί, προσπαθώντας να το πετάξει έξω από το καρότσι. Το σοκ του νεαρού άνδρα ήταν μεγάλο και αμέσως φώναξε τους περαστικούς για βοήθεια, ενώ στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία. Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη.

Η δήλωση του 30χρονου πατέρα στο TheNewspaper.gr:

«Έκανα αυτή την κίνηση για να σώσω την κοινωνία του Βόλου. Σήμερα ήμουν εγώ, αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Πρέπει όλοι πολίτες να μην δείχνουν ανοχή σε τέτοια περιστατικά βίας και να τα καταγγέλλουν»