Βόλος: Δεν πρόλαβε να αποφυλακιστεί ο “Κάμελ” και επιτέθηκε με βενζίνη και μαχαίρι σε ανυποψίαστη γυναίκα

Μόλις πριν απο λίγο αποφυλακίστηκε και σήμερα πριν λίγες ώρες, ο 39χρονος “Κάμελ” επανέλαβε το ίδιο μοτίβο των επιθέσεων του με βενζίνη και με μαχαίρι σε βάρος μιας ανυποψίαστης διερχόμενης γυναίκας σε δρόμο του κέντρου του Βόλου.

Σύμφωνα με την ertnews.gr τρομοκρατημένη η ίδια άρχισε να καλεί σε  βοήθεια, με αποτέλεσμα να την ακούσει άλλος πολίτης ο οποίος και απομάκρυνε τον δράστη. Στη συνέχεια η γυναίκα κάλεσε τηλεφωνικά την Αστυνομία, ενώ αναμένεται να καταθέσει και η μήνυση.

Ο δράστης που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά θέματα και δεν λαμβάνει φαρμακευτική ή άλλη αγωγή, εξαιτίας του ότι ζει στο δρόμο, έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, ωστόσο η νοσηλεία στην συγκεκριμένη κλινική είναι βραχεία και δεν ξεπερνάει τις 10-15 ημέρες.

Ο ίδιος σε κάποια από τις απολογίες του σε δικαστήριο που αφορούσε την κατηγορία της επίθεσης με βενζίνη, υποστήριξε εμμέσως ότι προχωράει σε αυτές τις επιθέσεις για να τον συλλάβουν, να μπει στην φυλακή για να έχει φαγητό, στέγη και ζέστη κατά τους χειμερινούς μήνες