Βόλος: Ανήλικος γρονθοκόπησε επιχειρηματίες στην Ιάσονος – Τους χτύπησε και τους μήνυσε!

Χθες το βράδυ, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας 16 ετών, κινούμενος με ποδήλατο ως επιβάτης, οδηγούμενο από έναν φίλο του επίσης 16 ετών και ακολουθούμενος από τρεις επίσης ανήλικους,  άρχισε να εξυβρίζει περαστικό άντρα στην οδό Ιάσονος, ο οποίος τράπηκε σε φυγή.

Ένας  ιδιοκτήτης καταστήματος στην Ιάσονος , αφού διαπίστωσε το  περιστατικό, βγήκε στον δρόμο κάνοντας παρατήρηση στον 16 χρονο δράστη, προκειμένου να σταματήσει, πλην όμως αυτός στράφηκε εναντίον το εξυβρίζοντας τον και προκαλώντας του σωματικές βλάβες, στο πρόσωπο με τις γροθιές του. Ένας  33χρονος , επίσης ιδιοκτήτης καταστήματος,  αφού αντιλήφθηκε το επεισόδιο, άμεσα έτρεξε να τους χωρίσει, εντούτοις ο 16χρνος δράστης εναντιώθηκε και τον γρονθοκόπησε. Στη συνέχεια με τη γροθιά του έσπασε τζαμαρία εισόδου παρακείμενου καταστήματος και τράπηκε σε φυγή, μαζί με τους  ανήλικους φίλους του, όμως λόγω τραυματισμού του στο δεξί χέρι, από τη  θραύσηςτου υαλοπίνακα, κάλεσε το Ε.Κ.Α.Β. για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

Οι παθόντες … ομως μηνύθηκαν από τους  δράστες για τα εξής αδικήματα : ΕΞΥΒΡΙΣΗ, ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΑΤΟΜΩΝ,ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ και ΑΠΕΙΛΗ. Ο ανήλικος δράστης με την μητέρα του 36 ετών συνελήφθησαν για τα αδικήματα ΕΞΥΒΡΙΣΗ, ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ, ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ και ΑΠΕΙΛΗ.