Εντυπωσιακές εικόνες προσφέρει το παγκόσμιο πρωτάθλημα Jet Ski, “Akropolis Jet Raid 2022”, που ξεκίνησε σήμερα στ\ην παραλία του Βόλου, μπροστά από το πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου, με τη συμμετοχή αθλητών από Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Κορσική, Ουρουγουάη, Βραζιλία, Χιλή, Γουαδελούπη και Ελλάδα.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν 50 πιλότοι με 42 εντυπωσιακά σκάφη. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη δεξιοτεχνία και τις εντυπωσιακές φιγούρες των συμμετεχόντων από το παραλιακό μέτωπο του Βόλου, όπου θα διεξαχθούν οι πρώτες διαδρομές σήμερα, από τις 10.00 το πρωί έως και τις 17.00 το απόγευμα.

Αύριο, Τετάρτη 8 Ιουνίου, η πίστα των αγώνων θα στηθεί στην περιοχή της Σκιάθου. Την Πέμπτη 9 Ιουνίου τα πληρώματα επιστρέφουν στον Βόλο και την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιουνίου θα διεξάγονται συνεχείς αγώνες στην περιοχή της παραλίας της πόλης. Το Σάββατο 11 Ιουνίου – τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος – θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες και το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 18.30 το βράδυ με την απονομή των επάθλων των νικητών και των αναμνηστικών διπλωμάτων των αθλητών στην περιοχή του Ηρώου της παραλίας.