Πρώτη άφιξη 180 τουριστών εν πλω με το “Elisavet Cruises” στο παλιό λιμάνι της Σκιάθου στις 11:30 το πρωί. Τηρώντας ολα τα μέτρα ασφαλείας με τα πιστοποιητικά υγείας οι Ρουμάνοι και οι Πολώνοι περιηγήθηκαν στην αγορά και τα σοκάκια του νησιού χωρίς να παραλείψουν να γευτούν τους τοπικούς τσιπουρομεζέδες και κρεατικά.

Ρεπορτάζ : Νίκος Τζούμας
Κάμερα : Νεοκλής Νακάι

Τα ημερόπλοια της Εταιρείας “Elisavet Cruises” ξεκινάνε εδώ και χρόνια από το μαγευτικό λιμανάκι της Αμαλιάπολης ένα παραθαλάσσιο χωριό, περίπου 60 χλμ νότια από την πόλη του Βόλου, με εύκολη πρόσβαση από την Εθνική Οδό.

Στις «Ελισάβετ-Κρουαζιέρες» θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και κεφιού, όπως δεν έχετε απολαύσει σε προηγούμενες κρουαζιέρες σας. Συμμετέχουν επισκέπτες πολλών κρατών( όχι μόνο Ευρωπαϊκών) και όλων των ηλικιών.
Σκοπός μας είναι να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν όλοι οι επιβάτες των πλοίων μας και να συμμετέχουν στην ατμόσφαιρα κεφιού που επικρατεί, διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας τη θάλασσα και την φιλική ατμόσφαιρα. Απολαμβάνοντας τα ειδυλλιακά τοπία και τον Ελληνικό ήλιο, θα ζήσετε στο κατάστρωμα μας στιγμές πραγματικού κεφιού με πολύ χορό και τραγούδι. Είμαστε σίγουροι ότι θα τις απολαύσετε όσο και εμείς έχοντας σας στην παρέα μας.
Οι διακοπές άλλωστε αυτό το ρόλο έχουν, να σε ηρεμούν και να σε χαλαρώνουν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ