Μπορεί οι καταιγίδες και οι άσχημες καιρικές συνθήκες να έχουν περάσει όμως το μόνο σίγουρο είναι πως θα επιστρέψουν.

Η Αμμουδιά και κυρίως από το Αμαρέττο καφέ προς το Αεροδρόμιο αντιμετώπιζαν αλλα και συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τα ίδια ακριβώς προβλήματα αυξημένα μάλιστα αφού οι άσχημες καιρικές συνθήκες είναι έντονες και οι μπόρες περισσότερες από ποτέ.

Ανήμποροι άνθρωποι που δεν μπορούν να μετακινηθούν αφού τα νερά φτάνουν μέχρι και μέσα στα σπίτια τους (φωτογραφίες). Αλλά και αυτοί που μπορούν, μιλούν για μια γειτονιά που δεν θυμίζει τίποτα την κοσμοπολίτικη Σκιάθο και μάλιστα λίγα μέτρα κοντά στο Αεροδρόμιο, δηλαδή την βιτρίνα του νησιού.

Αν και τα παράπονα, όπως και η κατάσταση χρονίζουν, στις 4/11/2019 κάτοικοι της περιοχής (οι υπογραφές είναι στην διάθεση των ενδιαφερομένων) υπογράφουν κοινό αίτημα προς το Δήμο, αναφέροντας το πρόβλημα αλλά και το αποτέλεσμα, τις καταστροφές που πλέον αντιμετωπίζουν σε κάθε νεροποντή οι οικίες και οι επιχειρήσεις τους.

Εκτός των όλων παραπάνω προβλημάτων, η υπηρεσία καθαριότητας στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης αφαίρεσε κάδους απορριμάτων με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να χρειάζονται να μετακινούνται 300 μέτρα τουλάχιστον κάτι όμως που γίνεται αδύνατο σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών.

Είναι οι ίδιοι οι κάτοικοι που όπως αναφέρουν πληρώνουν τις τέλη τους προς το δήμο, αλλά η αντιμετώπισή του, εδώ και χρόνια, έως και σήμερα παραμένει η ίδια, την αντιμετώπιση που θα είχαν και τα “παιδιά ενός κατώτερου Θεού”.

Ν.Τ