Εγκαινιάστηκε σήμερα Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 12.30 το μεσημέρι η ομαδική έκθεση με Τίτλο “Τα καΐκια που πληγώναμε”

Το Μουσείο Ναυτικής κ Πολιτιστικής παράδοσης Σκιάθου συνδιοργανώνει  με την καλλιτεχνική ανοικτή πλατφόρμα «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ» ομαδική έκθεση καλλιτεχνών με θέμα : «Τα καϊκια που πληγώναμε»

Ο Ορίζοντας Γεγονότων με πνεύμα ευθύνης καλεί από 13/9-27/9/2019 σε μια εκδήλωση ενεργοποίησης, ευαισθητοποίησης κ διάσωσης των μικρών αλιευτικών. Η έκθεση βρίσκεται σε διαρκή κίνηση ανά την Ελλάδα ενσωματώνοντας μαρτυρίες , εμπειρίες  συμμετοχής κ ευαισθητοποιώντας για ένα ζήτημα τόσο φλέγον κ παρόν όσο η διάσωση του πολιτισμού μας. Μετά την επιτυχημένη συνεργασία με τους δήμους Πειραιά, Καβάλας, Ιερισσού, Π. Φαλήρου  Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος / ΟΛΒ , Ναύπλιο, την Μήλο,  το Platforms Project στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας και την ημερίδα με το ίδιο θέμα στο Art Space Pythagorion της Σάμου, σειρά έχει τώρα κ η Σκιάθος.

Το Μουσείο Ναυτικής κ Πολιτιστικής παράδοσης Σκιάθου  ιδιαίτερα   ευαισθητοποιημένο φιλοξενεί την πιο πάνω έκθεση στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπούρτζι  από τις 13/9 – 27/9 2019 και ώρες επίσκεψης 11.00-14.00 & 18.00-20.00

Η συγκεκριμένη έκθεση θα πλαισιώνει κ τις τοπικές εκδηλώσεις μνήμης « ΚΑΤΣΩΝΕΙΑ» που γίνονται στις  14/9 – 15/9/2019

Η έκθεση γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου , της περιφέρειας Θεσσαλίας κ του ΕΟΤ

Επιμέλεια  : Φαίη Τζανετουλάκου / Τζίμης Ευθυμίου

ΔΕΙΤΕ TO ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ :