Παρόλο που βρισκόμαστε στο μέσον του καλοκαιριού και η θερμοκρασία να δείχνει 40νταρια,  τα πολιτικά κόμματα είναι σε πολιτικό οργασμό !!

Το κυβερνητικό έργο ξεδιπλώνετε κανονικά  με ταυτόχρονη προσπάθεια να εμβολιαστεί  μέχρι τον Σεπτέμβριο το 70% του πληθυσμού. Παράλληλα η Κυβέρνηση αγωνιά για την πορεία του τουρισμού που δυστυχώς δεν αναπτύσσετε όπως  είχε προβλεφθεί..

Στο θέμα των εκλογών.. βαδίζει ‘’σημειωτόν’’ παρόλες τις καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις του κ. Μητσοτάκη.

Η πολιτική αγωνία είναι στο ΚΙΝΑΛ και στο ΣΥΡΙΖΑ

Στο ΚΙΝΑΛ ήδη έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος και αρχίσαν να δημοσιεύονται κατευθυνόμενα γκάλοπ για τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων μεταξύ Γεννηματά – Λοβέρδου και Ανδρουλάκη

Ο κλυδωνισμός που θα περάσει είναι δεδομένος..

Θα σας φανεί παράξενο… αλλά οι μεγαλύτερες αναταράξεις  δημιουργούνται στον ΣΥΡΙΖΑ

Ένας καταϊδρωμένος Τσίπρας τρέχει να κρατήσει το ακροατήριό του με  θερινές συγκεντρώσεις, όπου βρίζοντας και διχάζοντας προσπαθεί να συσπειρώσει τους προσωρινούς ψηφοφόρους του.

Όμως έχει γίνει ολοφάνερο ότι θέλει να πάει στο ‘’κέντρο’’ κοροϊδεύοντας ακόμη μια φορά την ‘’αριστερά’’. Θέλει  να γίνει ένα συστημικό κόμμα που δεν θα φοβίζει  τους ντόπιους και ξένους ‘’προστάτες’’ της χώρας μας  που δεν τον έχουν καμιά εμπιστοσύνη παρ’ όλες τις ‘’κολοτούμπες’’ του.

Αυτή όμως η στροφή στο κέντρο χωρίς προοπτική εξουσίας θα έχει μεγάλες απώλειες πραγματικά αριστερών ψηφοφόρων που θα ψάξουν χώρο να εκφραστούν..

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή ακριβώς την στιγμή δημιουργείται από σοβαρά στελέχη και έμπειρους πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές ένα αριστερό κόμμα..

Αυτό το κόμμα είναι σίγουρο ότι πάει να εξυπηρετήσει μια πολιτική ανάγκη και να καλύψει ένα πολιτικό κενό..

Επί πλέον θα μαζέψει τους ψηφοφόρους από τα απαξιωμένα προσωποπαγή κόμματα των Λαφαζάνη και Κωνσταντοπούλου και θα σταματήσει την ήδη ορατή διαρροή αριστερών ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ προς τον Βαρουφάκη..

Επίσης δεν είναι τυχαίο που ο Πρόεδρος της ‘’Ελληνικής Λύσης’’ έχει περιοδεύσει σε όλες τις περιοχές που τα τελευταία εκλογικά ποσοστά του ήταν χαμηλά… και τώρα αισθάνεται σημαντική ανοδική διαφορά

Επομένως μην παραξενεύεστε που βλέπετε μέσα στο καλοκαίρι να δημιουργούνται οι ‘’υποδοχείς’’ των μεγάλων ανακατατάξεων που θα γίνουν το επόμενο διάστημα στο πολιτικό σκηνικό.

‘’Των φρονίμων τα παιδιά …πριν πεινάσουν μαγειρεύουν’’

Παύλος Γ. Μαρκάκης /π. Βουλευτής Μαγνησίας