Την Αργυρώ την γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν επισκεφτεί το Μοναστήρι της Παναγίας Εικονίστριας της Πολιούχου του νησιού της Σκιάθου

Επί 35 χρόνια δίνει τον δικό της αγώνα. Στήριγμα της Παναγίας καθημερινά, εκεί παίρνει ανάσα εκεί θέλει να την αφήσει κάποια στιγμή όπως μας λέει η ίδια.

Η κα Αρυρώ έχει δει το Μοναστήρι να το αφήνουν στην τύχη του, αλλά έχει δει και στιγμές υποστήριξης από απλούς πολίτες της διπλανής μας πόρτας και σπάνια από ανθρώπους που μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στην συντήρησή του και την αξιοποίησή του.

Βλέποντας ξαφνικά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό να μιλάει με τόσο θερμά λόγια για το έργο που θα υλοποιηθεί εκεί στην Παναγία μας αλλά και σε άλλους λατρευτικούς χώρους, ξέσπασε σε δάκρυα, αλλά και σε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον ίδιο, το Δήμαρχο Σκιάθου και την Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, γιατί επιτέλους δίνεται η δυνατότητα να αναστηλωθεί και προστατευτεί η Πολιούχος του νησιού μέσα από αυτό το σημαντικό έργο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Αργυρώ δεν εκπροσωπούσε μόνο τον εαυτό της, είναι σίγουρο πως εκπροσωπούσε όλους τους πιστούς και όλους τους Σκιαθίτες.

Ν.Τ