Το πλωτό παλάτι Lauren L βρίσκεται στη Σκιάθο αγκυροβολημένο ανοιχτά της θαλάσσιου χώρου, Πλάκες.

Το Yacht έχει μήκος 295,28ft / 90m “Lauren L” κατασκευάστηκε το 2002 από την Cassens-Werft και τελευταία ανακατασκευάστηκε το 2008. Η Alpha Marine είναι υπεύθυνη για την ανώτερη μηχανική και το κομψό εσωτερικό σχεδιασμό της. Η προηγουμένως ονομαζόμενη Constellation, το πολυτελές εσωτερικό της σχεδιάστηκε από την Alpha Marine και το εξωτερικό της στυλ είναι από την Cassens-Werft.

ΚΑΤΑΛΥΜΑ
Η εσωτερική διαρρύθμιση της Lauren L’ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 36 άτομα σε 20 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας σουίτας, 1 αίθουσας VIP, 8 διπλών καμπίνων και 10 διπλών / διπλών καμπίνων. Είναι επίσης σε θέση να μεταφέρει μέχρι και 40 άτομα πλήρωμα στο πλοίο για να εξασφαλίσει μια χαλαρή εμπειρία πολυτελείας γιοτ. Το διαχρονικό στυλ, τα όμορφα έπιπλα και τα πολυτελή καθίσματα σε όλο το ξενοδοχείο δημιουργούν μια κομψή και άνετη ατμόσφαιρα.

Οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις αναψυχής και ψυχαγωγίας της Lauren L’ κάνουν την ιδανική ναυλωμένη γιοτ για κοινωνική και ψυχαγωγική χρήση με την οικογένεια και τους φίλους της.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κατασκευασμένο από χάλυβα και από υπερκατασκευή χάλυβα / ξύλου. Διαθέτει ένα υπερσύγχρονο σύστημα σταθεροποίησης για να μειώσει το εφέ κύλισης και να εξασφαλίσει την απόλυτη άνεση σε όλες τις διακοπές των παρευρισκομένων. Η Lauren L είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τα πρότυπα MCA και Germanischer Lloyd + MCA και SOLAS. Με ταχύτητα κρουαζιέρας 12 κόμβων, μέγιστη ταχύτητα 15,5 κόμβων και σειρά 3,400nm από τις δεξαμενές καυσίμων των 153,600 λίτρων, είναι ο τέλειος συνδυασμός απόδοσης και πολυτέλειας.

ΑΝΕΣΕΙΣ
Κλιματισμός, σύνδεση WiFi στο πλοίο, Jacuzzi κατάστρωμα, Εξοπλισμός γυμναστικής / άσκησης, Σταθεροποιητές σε εξέλιξη, Ανελκυστήρας / Ασανσέρ

Το κόστος ναύλωσης αγγίζει τα 700χιλ Ευρώ την εβδομάδα κάνοντας το ένα από τα ακριβά ενοικιαζόμενα yacht του κόσμου