Γράφει ο Μιχάλης Ρούσσος
Στις 13 Ιουνίου του 2002 το Μιλενα, πραγματοποίησε το εναρκτήριο του δρομολόγιο, στη νέα του γραμμή! Ηράκλειο – Σαντορίνη – Νάξο – Πάρο – Μύκονο – Τήνο – Σύρο – Σκιάθο – Σκόπελο – Θεσσαλονίκη!! Δεν πιστεύω να βιαζοσασταν να φτάσετε Σαλονικα?? Αυτή η γραμμή μου έχει λείψει φίλες και φίλοι! Είχα κάνει αυτό το δρομολόγιο 1-2 φορές κατά τα φοιτητικά μου χρόνια! Δεν έμαθα και σπουδαία πράγματα αλλά το φοιτητικό πάσο δεν πήγε χαμένο! Το χρησιμοποιούσα σε κάθε ευκαιρία! Ωραία χρόνια, ανέμελα!!
Εκείνη τη χρονιά, βλέπω ότι το Μιλενα έκανε δρομολόγια και σε επιδοτούμενη γραμμή των Κυκλάδων, όπως επίσης είχε φτάσει κ στο Ανατολικό Αιγαίο η χάρη του! Ακόμα μια γραμμή, αυτή της ΠαροΝαξιας – Ικαρία που έχει μείνει ορφανή!
Όποιος έχει φάει έστω και 100 δραχμές στα ηλεκτρονικά του Μιλενα, να πατήσει καρδούλα!!
Άντρες, να είστε ειλικρινείς με το φίλο σας το Μιχάλη! Έχουν παικτει περιουσίες μέσα σε αυτή την αίθουσα με τα παιχνίδια! Έχουν χαθεί προίκες, όχι αστεία. 100 – 100, μέχρι να φτάσεις Θεσσαλονίκη, έχει χρειαστεί να πάρεις και δάνειο! Τότε, το ενέκριναν και εύκολα! Χρυσές εποχές! Εδώ, μόνο αλήθειες!