Νοσοκομείο Βόλου

Την είδηση του θανάτου του 46χρονου γιατρού γνωστοποίησε ο Διευθυντής της Α’ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου Μιχάλης Μεϊκόπουλος:

“Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 46 ετών, ο γιατρός Οδυσσέας Μπουτσιαβάρας. Ανήσυχο πνεύμα, αφού άσκησε το επάγγελμα του ελεύθερο επαγγελματία ιδιώτη γιατρού, θέλοντας να διευρύνει τις ιατρικές του γνώσεις άρχισε την ειδικότητα της γενικής ιατρικής στο Νοσοκομείο .
Εργατικός και πολύ αξιοπρεπής έδωσε όλες του τις δυνάμεις ιδίως τη περίοδο της πανδημίας για το καλό των ασθενών.Η αλληλεγγύη και η προσφορά προς τους ασθενείς ήταν χαρακτηριστικό του. Ηταν πολύ συνεργάσιμος με τους συναδέρφους του. Στη ζωή προσπάθησε να είναι κοντά στην οικογένεια του και στους ανθρώπους που αγαπούσε.
Πάντα έβαζε το ιατρικό του καθήκον πάνω από κάθε άλλη ενέργεια .Η απώλεια του για το νοσοκομείο είναι μεγάλη. Φίλος μου αγαπημένος και της οικογένειας μας θα είναι πάντα στη σκέψη όλων. Η μητέρα συνταξιούχος νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου μας ,ο αδερφός γιατρός και η σύντροφος του απαρηγόρητοι. Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλο ταξίδι γιατρέ ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΠΟΥΤΣΙΑΒΑΡΑ”.

e-thessalia.gr