Θετικό πρόσημο στην πρώτη ατομική έκθεση του φωτογράφου Ν. Κανταράκια

Δυνατότητα εικονικής περιήγησης στα έργα του Σκιαθίτη καλλιτέχνη

Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε προχθες Κυριακή, 12 Μαρτίου, η πρώτη ατομική έκθεση του φωτογράφου Νίκου K. Κανταράκια, με τίτλο «Τάματα / Votive Offerings», που φιλοξενήθηκε στη γκαλερί «Luminous Eye» στην Αθήνα. Ικανοποιημένος δήλωσε ο Σκιαθίτης καλλιτέχνης από την ανταπόκριση του κοινού, ενώ όσοι έδωσαν το «παρών» στην έκθεση, είχαν την ευκαιρία να «ταξιδέψουν» με τον φωτογραφικό φακό του.  

Ο Νίκος Κανταράκιας μίλησε στο SkiathosLife.gr για την έκθεση και κάνοντας τον απολογισμό, στάθηκε στα θετικά σχόλια που απέσπασε η δουλειά του. «Πήγαμε πολύ καλά. Πιστεύω ότι όλοι οι επισκέπτες έμειναν ευχαριστημένοι, γιατί υπήρχε το στοιχείο της έκπληξης στην έκθεση. Ο τίτλος «Τάματα» παρέπεμπε σε άλλα πράγματα, όμως στο τέλος έβλεπες κάτι εντελώς διαφορετικό. Σε κάθε περίπτωση, το πρόσημο ήταν θετικό, ενώ ήρθαν να δούνε τη δουλειά μου άνθρωποι, τους οποίους εκτιμώ απεριόριστα», τόνισε και πρόσθεσε: «Ήταν χαρά μου να δω από κοντά γνωστούς και φίλους που αγαπούν τη φωτογραφία. Εύχομαι να υπάρξουν περισσότερες συναντήσεις και φωτογραφικές συζητήσεις».

Στο μεταξύ, ο Σκιαθίτης φωτογράφος με προχθεσινή ανάρτησή του στα social media, απηύθυνε ευχαριστίες στους συντελεστές της έκθεσης «Τάματα» στη γκαλερί «Luminous Eye». «Θέλω να ευχαριστήσω τον Βασίλη Γεροντάκο, για την επιμέλεια και τη φροντίδα του για τη δουλειά που παρουσιάστηκε. Τις επιχειρήσεις «Ψηφιακό Τύπωμα» για τις εκτυπώσεις και  «Fotolio SA» για την εκτύπωση του καταλόγου, όπως και την Εύη Καραγιαννίδη για την βοήθειά της», έγραψε ο κ. Κανταράκιας στο προφίλ του, ενώ στο τέλος της δημοσίευσής του δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα στη σύζυγό του, Έλλη Τσεντίλογλου, με την οποία συμπορεύονται πολλά χρόνια τώρα στον χώρο της φωτογραφίας.

Εικονική περιήγηση στην έκθεση

Λάτρης της τεχνολογίας, ο Νίκος Κανταράκιας φρόντισε να είναι διαθέσιμη μια εικονική περιήγηση στην έκθεση «Τάματα». Έτσι, όσοι δεν μπόρεσαν να επισκεφτούν τη «Luminous Eye», έχουν τη δυνατότητα ενός… virtual tour στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://360.nikoskantarakias.com/tamata360/.

Τέλος, όσοι επιθυμούν να παραγγείλουν τον κατάλογο της έκθεσης, μπορούν να επικοινωνήσουν, είτε με τους υπεύθυνους της γκαλερί, είτε με τον ίδιο τον φωτογράφο (μέσω messenger ή στο email: [email protected]).