Λίγες ημέρες πριν ανοίξει η σεζόν για το άθλημα του Τενις στην Αυστρία, 6 τενίστες της χώρας επισκέπτονται για training το νησί της Σκιάθου και συγκεκριμένα το Skiathos Tenis Club. “Είναι μια καλή αρχή” τονίζει στη κάμερα του Skiathoslifegr και το Νίκο Τζούμα ο Markos Baunach επιχειρηματίας με καταγωγή από την Γερμανία αλλά παιδί της Σκιάθου νιώθει αφού τα παιδικά χρόνια της ζωής του τα πέρασε στην Σκιάθο πηγαίνοντας ακόμα και σχολείο στο νησί αλλά οι υποχρεώσεις των γονιών του τον ανάγκασαν να φύγει. 

Ρεπορτάζ / Φωτογραφίες : Νίκος Τζούμας
Κάμερα – Μοντάζ : Χρήστος Παπακωνσταντίνου

Σήμερα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί και θεωρεί πως το τενις μπορεί να γίνει ένας καλός προορισμός για την Σκιάθο αφού διαθέτει τις αντίστοιχες υποδομές με μικροαναβαθμίσεις που μπορούν να γίνουν. Οι άνθρωποι του τενις που αυτές τις ημέρες επισκέπτονται την Σκιάθο λατρεύουν το άθλημα ενώ ένας από αυτούς διαθέτει το μεγαλύτερο Club Tennis στην Αυστρία με 1800 μέλη.

Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο οι 6 Αυστριακοί θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους ενώ την Κυριακή 3 Απριλίου στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί mini διπλό τουρνουά με συμμετοχή αθλητών και από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Σκιάθου

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ MARKO BAUNACH