Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών με την υποστήριξη του Δήμου Σκιάθου, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, και υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού διοργανώνει στο 1ο Δημοτικό Σχολείο,  το Τουρνουά μπάσκετ 3on3 με κεντρικό σύνθημα ‘’ΤΑΠΑ ΣΤΗ ΒΙΑ & ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ’’, στις 11-13 Ιουνίου 2022.

Η Σκιάθος, είναι ένα νησί, με μεγάλη αθλητική παράδοση, όπου ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει αθλητικά ταλέντα με ιδιαίτερες επιδόσεις στο μπάσκετ.

Το Τουρνουά 3on3 είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για όλους τους συμπολίτες μας όλων των ηλικιών και φύλων να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους και να ψυχαγωγηθούν στο άθλημα αυτό. Το θέαμα που θα παρουσιαστεί θα είναι υψηλού επιπέδου και όσοι επιλέξουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες θα μπορούν να ταυτόχρονα να δείξουν την αλληλεγγύη τους προσφέροντας τρόφιμα για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Μαζί θα είναι ο Διεθνής Λίνος Χρυσικόπουλος και ο πρώην παίκτης του NBA Αντρέας Γλυνιαδάκης.

περισσότερες πληρφορίες https://3on3streetball.gr/skiathos.html

“Ως Δημοτική αρχή είμαστε χαρούμενοι αλλά και υπερήφανοι που θα φιλοξενήσουμε στη Σκιάθο το 1ο 3×3 street baskeball. Ο Δήμος μας με τη συνεργασία και υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στηρίζει τη διάδοση του μπάσκετ.  Βασική επιδίωξη της Διοίκησής μας, από την έναρξη της θητείας της, είναι η δυναμική στήριξη του αθλητισμού και η προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων νέων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Ε.Σ.ΚΑ.Θ. και τον Π.Σ.Α.Κ. για την εξαιρετική συνεργασία!” δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΣΗΜΕΙΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ:

  • ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ
  • ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ, Περιφερειακή οδός

Κατάθεση συμμετοχών έως την Παρασκευή 10/06 στις 17:00

ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Σάββατο: 16.00-21.00
Κυριακή: 10.00-14.00 & 17.00-20.30
Δευτέρα: 09.00-14.00