Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση:
Τα πιο τολμηρά όνειρα της εργοδοσίας και του κ. Χατζηδάκη ενσαρκώνει η Δημοτική Αρχή Σκοπέλου, η οποία αντιμετωπίζει τη διαχρονική υποστελέχωση του «δημοτικού καφενείου» -όπου υπηρετεί μόνο ένας εργαζόμενος- με την απογείωση της εντατικοποίησης της εργασίας όλη τη βδομάδα («ήλιο μ’ ήλιο»), της ευελιξίας και των ρεπό, τα οποία «Κύριος οίδε» πότε θα δοθούν.
Για έναν χώρο-απάγκιο για τους χαμηλοσυνταξιούχους, που γονατίζουν από το κύμα της ακρίβειας και τους λογαριασμούς ρεύματος μετά και από τα συνεχόμενα «κουρέματα» στις συντάξεις από τις κυβερνήσεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, θα έπρεπε να αποτελεί προτεραιότητα η κάλυψη όλων των υπηρεσιακών κενών στις κοινωνικές υπηρεσίες με μόνιμο προσωπικό.
Φυσικά, τα κενά δεν καλύπτονται με τα προγράμματα ανακύκλωσης της ανεργίας, όπως η «Κοινωφελής Εργασία» του ΟΑΕΔ, πολύ περισσότερο που ο συνάδελφος είναι προ των πυλών της συνταξιοδότησης.
Οι εργαζόμενοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι χωρίς αυτούς «γρανάζι δε γυρνά» και να οργανώσουν την πάλη τους απέναντι στην Κυβέρνηση και τις Δημοτικές Αρχές απαιτώντας άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στους Δήμους, μονιμοποίηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις, όλων των συμβασιούχων!
Η Δημοτική Αρχή του κ. Περίσση να πάρει άμεσα μέτρα για την κάλυψη των κενών στο δημοτικό καφενείο, αποδίδοντας στον εργαζόμενο όλα τα οφειλόμενα ρεπό!