Ασυνεννοησία, άθλιες συνθήκες παραμονής και απαράδεκτη συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε έναν υγειονομικό, ο οποίος έχει κληθεί για εθελοντική βοήθεια σε μια δυσμενή λόγω πλημυρών περίοδο, καταγγέλλει στο onlarissa.gr γιατρός από τη δομή στο Κουτσόχερο.

Η κα Μαρία Λανάρα, επιμελήτρια Α’ Γενικής Ιατρικής από το Κέντρο Υγείας Αγιάς, μεταφέρθηκε για να προσφέρει χθες, Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στην εν λόγω δομή που τις τελευταίες ημέρες φιλοξενεί πλημμυροπαθείς από τη Φαρκαδόνα.

Έχοντας κλείσει 24ωρο δίχως τα απαραίτητα εκφράζει την αγανάκτησή της για την αντιμετώπιση του υγειονομικού προσωπικού, που απασχολείται στο χώρο από τις 25 Σεπτεμβρίου. «Δεν έχουν φροντίζει για τα βασικά. Ήμουν ήδη από εφημερία και δε μου έφεραν ένα φαγητό. Έψαχνα συγγενείς μου Κυριακάτικα για μου φέρουν κάτι να φάω» αναφέρει η καταγγέλλουσα.

«Κοιμήθηκα στο αμάξι. Κρύωσα. Είχαν μόνο ένα κρεβάτι, με ένα βρωμερό στρώμα, στο οποίο εξεταζόταν ασθενής» συμπληρώνει, ενώ η ταλαιπωρία της δεν τελειώνει εκεί. Σήμερα, το πρωί της Δευτέρας, έχοντας παρκάρει το αυτοκίνητό της δίπλα από το ιατρείο για λόγους ασφαλείας, ήρθε αντιμέτωπη με υβριστικό επεισόδιο όταν άνθρωπος της δομής της ζητούσε εξηγήσεις για τη θέση του οχήματός της.

«Ήρθαμε να κάνουμε καλό και θα φύγουμε άρρωστοι» καταλήγει η κα Λανάρα.