Η αναπηρία δεν είναι αρρώστια και να μην σταματάμε να ονειρευόμαστε είναι τα δύο motto που επικαλείται και πιστεύει ο Λαρισαίος παραθλητής του Στίβου Τάσος Κουρδής που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Σκιάθο. Αφορμή της συνάντησης ήταν η ανάρτηση μια φωτογραφίας του στο seatrack που έχει εγκαταστήσει ο Δήμος Σκιάθου σε μία από τις ακτές του νησιού και συγκεκριμένα στη Μεγάλη Αμμο.

Ο Τάσος Κουρδής (Δεξιά) με τον Δημοσιογράφο του Skiathoslife.gr Νίκο Τζούμα

Διέκρινα από τη φωτογραφία ακόμα πως ο Τάσος είχε την ατυχία να χάσει το ένα του πόδι σε ατύχημα πριν 4 χρόνια αλλά συνεχίζει να διεκδικεί από τη ζωή και ότι του ανήκει, κάθε λεπτό, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της συζύγου του και των δίδυμων παιδιών του.

Βρεθήκαμε στο Goldfish του φίλου του Γιώργου Ζυγούρα με μια μπύρα Ρέπι και μας ξεδίπλωσε την καθημερινότητα του, αποδίδοντας τα εύσημα στο Δήμο και τις Συγκοινωνίες που νοιάζεται για την προσβασιμότητα στο νησί της Σκιάθου.

Ο Τάσος Κουρδής (δεξιά) με τον οικογενειακό του φίλο και επιχειρηματία Γιώργο Ζυγούρα (κέντρο) και τον Δημοσιογράφο του Skiathoslfie.gr Nίκο Τζούμα (αριστερά)

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ