Σε εξέλιξη βρίσκονται μέχρι κι αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό 68χρονου ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες το μεσημέρι.

Ο 68χρονος έφυγε το μεσημέρι από το σπίτι του στην Αγριά με το αγροτικό του όχημα L200 , μολυβί χρώμα με αριθμό ΒΟΧ 2150. Η σύζυγος του βγήκε για να πάρει ψωμί κι όταν γύρισε δεν βρήκε τον άντρα της σπίτι. Η οικογένεια έχει κτήματα στη Δράκεια και σε διάφορες άλλες περιοχές, ενώ ο άντρας αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας.

Ο ένας γιος της οικογένειας που μένει μαζί τους, μετέβη στην Αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση του ενώ από χθες ξεκίνησαν έρευνες εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης κι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.

Σχεδόν μέχρι τα ξημερώματα, εθελοντές “χτένισαν” τον ορεινό όγκο του Πηλίου μαζί με αστυνομικούς, σε διάφορα σημεία του ορεινού όγκου όπου θα μπορούσε να βρίσκεται, Αγ. Λαυρέντιο, Ανεμούτσα, Δράκεια, Πλατανίδια κ.α. χωρίς αποτέλεσμα.

Σήμερα το πρωί συνεχίζονται οι έρευνες και από τους εθελοντές της ΕΟΔ Μαγνησίας και της ΛΕΔ Μαγνησίας.

Μάλιστα εθελοντές της ΕΟΔ κάνουν περιπολίες στη Ν.Ιωνία όπου διαμένει η κόρη του 68χρονου, ενώ δόθηκε σήμα και στα διόδια να ελέγξουν τις πινακίδες του οχήματος, καθώς εκτιμάται ότι μπορεί ο 68χρονος να έφυγε εκτός Νομού για Θεσσαλονίκη, καθώς το Σάββατο παντρεύεται ο άλλος γιος της οικογένειας.

Επίσης στις έρευνες συμμετέχουν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με οκτώ πυροσβέστες.

Πηγή:e-thessalia.gr