Συνεχίζεται από το Επιμελητήριο Μαγνησίας η διανομή εμφιαλωμένου νερού σε ιδρύματα που επλήγησαν από τη θεομηνία

 

Αθρόα ήταν και σήμερα Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023, η προσέλευση των πολιτών στη διανομή εμφιαλωμένου νερού, που πραγματοποιεί από την περασμένη εβδομάδα σε καθημερινή βάση το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

«Το πρόβλημα με το πόσιμο νερό συνεχίζεται για 13η ημέρα στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, δεν θα μπορούσε παρά να σταθεί αλληλέγγυο τόσο στα μέλη μας, όσο και στους υπόλοιπους πολίτες, καθώς η ημερήσια δαπάνη για την κατανάλωση νερού για μία μέση οικογένεια είναι μεγάλη, σημειώνει σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης. Όλες αυτές τις ημέρες καταγράφουμε την αλληλεγγύη και την ενότητα του απλού κόσμου μπροστά στα δύσκολα και αυτό είναι που μας συγκινεί και να μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε».

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η διανομή εμφιαλωμένου νερού στον χώρο μπροστά από το Μουσικό Σχολείο Βόλου, στο ΕΑΚ, αλλά και στην Αγριά Βόλου, όπου προσήλθαν κάτοικοι της περιοχής και ευρύτερα. Συνολικά διανεμήθηκαν 100 παλέτες εμφιαλωμένου νερού, προσφορά της αναπτυξιακής γερμανικής Τράπεζας ProCredit Bank.

Αύριο Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, η διανομή του εμφιαλωμένου νερού θα συνεχιστεί σε ιδρύματα που επλήγησαν από τη θεομηνία, προσφορά του Επιμελητηρίου Λακωνίας.