Παρασκευή 18/12/2020 έφτασε στο Ειδικό Σχολείο Σκιάθου μία τηλεόραση 50″ της Samsung προσφορά των ανώνυμων πολιτών και επιχειρηματιών του νησιού μέσα από τον “Κουμπαρά Αγάπης για το Ειδικό Σχολείο Σκιάθου” που διοργανώνει κάθε χρόνο το Skiathoslife.gr με την κα Κυριακή Δαμάσκου και τον κ. Νίκο Τζούμα.
Η τηλεόραση τοποθετήθηκε στην αίθουσα ποικίλων δραστηριοτήτων του σχολείου και εγκαινιάστηκε άμεσα με την παρακολούθηση της παράστασης Καραγκιόζη, που ειδικά για τους μαθητές δημιούργησε ο Απόστολος Ακρίβος.
Η Διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και οι μαθητές ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλαν στο να συγκεντρωθεί το ποσό, μέρους του οποίου έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για την αγορά εξοπλισμού για το σχολείο, ενώ και το υπόλοιπο πρόκειται να διατεθεί για τον ίδιο σκοπό.
Ευχαριστήσουμε τον κύριο Τζούμα και την κυρία Δαμάσκου και στα πρόσωπά τους την κοινωνία της Σκιάθου που τόσο μας στηρίζουν.
Να ευχαριστήσουμε όμως και την Ψυχολόγο του σχολείου, την κυρία Άννα Μαρία Κουτούμπα, που με υπομονή και techγνώσεις επέλυσε τα προβλήματα σύνδεσης της τηλεόρασης στο διαδίκτυο… Για κάποιους από μας ήταν μεγάλος γρίφος.
Το Skiathoslife.gr ευχαριστεί ιδιαίτερα την Εlectronet Δελακουβίας τον κ. Πάρη, την Δανάη, την Ελένη και το προσωπικό του καταστήματος για την άμεση εξυπηρέτηση έτσι ώστε να παραλειφθεί η οθόνη στο χρονικό περιθώριο που επιθυμούσαμε.
Ν.Τ