Συναντήσεις με κορυφαίους υπουργούς του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης είχε ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος

Αλλεπάλληλες  συναντήσεις με κορυφαίους υπουργούς του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης  είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος υπόψη των οποίων έθεσε μείζονα θέματα που απασχολούν την πόλη και προώθησε τις λύσεις τους. Οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα και μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα θα υπάρξουν θεαματικές εξελίξεις σε μια σειρά από έργα και παρεμβάσεις.

Ιδιαίτερα θετική ήταν η συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κωστή Χατζηδάκη, με τον οποίο συζητήθηκαν εκτενώς το θέμα της παραχώρησης του πάρκου του Αγ. Κωνσταντίνου στο Δήμο Βόλου και η επαναχάραξη της χερσαίας ζώνης λιμένος. Μάλιστα σε επίσημο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών τονίζονται τα εξής:

Συνάντηση του Υπουργού Κ. Χατζηδάκη με τον Δήμαρχο Βόλου Αχ. Μπέο

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, συναντήθηκε σήμερα με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, προκειμένου να συζητήσουν αίτημα του Δήμου για παραχώρηση της έκτασης του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου στον Βόλο. Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η Γενική Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας Νάγια Κόλλια.

Το Υπουργείο εξετάζει ήδη θετικά το αίτημα του Δήμου, με προσανατολισμό την έκδοση κοινής υπουργικής απόφασης (Κ.Υ.Α.) παραχώρησης της ως προοαναφερόμενης έκτασης προς τον Δήμο, σύμφωνα με το άρθρο 200 του νόμου 3463/2006, περί παραχώρησης περιουσιακών στοιχείων σε Δήμους και Κοινότητες».

Ακόμη ο κ. Μπέος είχε συναντήσεις στο ίδιο θετικό κλίμα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Κώστα Σκρέκα και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών , κ. Νίκο Παπαθανάση.