Πιο συγκεκριμένα, την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, η ομάδα του Προγράμματος Διασύνδεσης συναντήθηκε με την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου κ. Σκλάβου Ρηγίνα. Συζητήθηκαν οι στόχοι και οι υπηρεσίες του Προγράμματος Διασύνδεσης και οι επαγγελματίες δεσμεύτηκαν για μελλοντική συνεργασία.

Την ίδια μέρα, στον χώρο του Κέντρου Κοινότητας Σκοπέλου, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση και διασύνδεση με την Κοινωνική Λειτουργό της δομής, κ. Περίσση Μαρία. Οι επαγγελματίες υγείας του Προγράμματος Διασύνδεσης ανέλυσαν την ανάγκη για συνεργασία μεταξύ των δομών για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού και δημιουργήθηκε πλάνο δράσεων και συνεργασίας.

Το Νέο Ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης με μονάδες των ΟΤΑ παρέχει όλες τις υπηρεσίες τους ΔΩΡΕΑΝ και τηρεί όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας του Covid19.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις: Εύα Μπαχλαβά, νευρολόγο, Κωνσταντίνα Αποστολίνα, ψυχολόγο, Αίγλη Τσιαμασφύρη, κοινωνική λειτουργό, καθημερινά 09:00 – 13:00, Τοπάλη 7 – Ιάσονος, Βόλος – 4ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2421102323.