Δεν μπόρεσε ούτε ένα ευρώ να πάρει αλλά και να δώσει ο νέος πολυσυζητημένος Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Σκιάθου αφού για δεύτερη φορά δεν εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του αφού δεν είχε την απόλυτη πλειοψηφία.

Η μειοψηφία αντέδρασε έντονα αφού στον Προϋπολογισμό δεν είχε ενταχθεί καμία δαπάνη για την συντήρηση του Κάστρου από την στιγμή μάλιστα που είναι (σύμφωνα με το καταστατικό) περιουσιακό στοιχείο του νέου οργανισμού.

Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού Δημήτρης Πρεβεζάνος υπεραμύνθηκε της συγκεκριμένης πολιτικής τονίζοντας πως το Κάστρο εντάσσεται σε προγράμματα και πως έχει τεθεί «υπό την προστασία» του ίδιου του Δήμου και πως ο συγκεκριμένος προϋπολογισμός έρχεται να καλύψει άμεσες ανάγκες του Αθλητισμού του Πολιτισμού και της Νεολαίας όπως πρόσθεσε ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Μίχας.

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΝ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Ο Αντιπρόεδρος μετά το τέλος του Δημοτικού Συμβουλίου έκανε αιχμηρές δηλώσεις εναντίον των Δημοτικών Συμβούλων που καταψήφισαν τον Προϋπολογισμό του ΔΟΠΑΝ λέγοντας πως θα δώσουν λόγο στους πολίτες όταν σημαντικά έργα πολιτισμού και Αθλητισμού δεν θα μπορούν υλοποιηθούν μετά από αυτή τους την πράξη

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Ν ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΧΑ