Όλα είναι έτοιμα ώστε για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά το τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου να διοργανώσει και πάλι τουρνουά με τη συμμετοχή ομάδων Γυναικών που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΠΕΚΕΛ, το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου στο τουρνουά θα συμμετέχουν οι Νίκη Βόλου και ΑΟ Σκοπέλου από Μαγνησία, η ΕΑΛ και ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός από Λάρισα, καθώς και ο Ασκληπιός από τον Νομό Τρικάλων.

Μάλιστα, με βάση το αρχικό πρόγραμμα, το τουρνουά αρχίζει το Σάββατο 24/09 με ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη Βόλου, στις 10 το πρωί. Οκτώ αγώνες περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Σαββάτου και άλλοι επτά σ’ αυτό της Κυριακής 25 του μηνός.

Ενόψει μάλιστα και της έναρξης των πρωταθλημάτων Γυναικών, το συγκεκριμένο τουρνουά προσφέρεται για καλύτερη προετοιμασία όλων των ομάδων, που θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε σύνολα της ίδιας ή και μεγαλύτερης κατηγορίας. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται στην επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου και του τμήματος βόλεϊ των «ερυθρόλευκων».

Το Skiathoslife.gr και φέτος έχει αναλάβει την πλήρη κάλυψη των αγώνων Βόλεϊ γυναικών και κορασίδων του ΑΟ Σκοπέλου ενώ στο τουρνουά ο ανταποκριτής μας Χρήστος Παπακωνσταντίνου θα καλύψει με ρεπορτάζ τις αναμετρήσεις και με φωτογραφικό Υλικό.