Στο Alonissos Challenge 2023 χορηγός επικοινωνίας το Skiathoslife.gr

Σε ακόμα ένα μεγάλο γεγονός των Β. Σποράδων συνδράμει το Skiathoslife.gr ως χορηγός επικοινωνίας και ενημέρωσης. Το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Ιουνίου στο όμορφο νησί της Αλοννήσου. Εκτός από το Skiathoslife.gr χορηγός επικοινωνίας θα είναι και το RunnerMagazine.gr

Στόχος της διοργάνωσης είναι να προσελκύσει δρομείς και αθλούμενους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, να γνωρίσουν τις ομορφιές της Αλοννήσου, τρέχοντας ή περπατώντας στις διάφορες διαδρομές.

Συνολικά θα διεξαχθούν τρεις αγώνες τρεξίματος αλλά και για περιπατητές αποστάσεων 20 χλμ., 10 χλμ. και 2 χλμ. (για παιδιά).

Και φέτος ο αγώνας θα διατηρήσει το στοιχείο του multi terain, προσφέροντας συνεχείς εναλλαγές στο πανέμορφα τοπία της Αλοννήσου.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθούν στο Πατητήρι στο λιμάνι της Αλόννησου. 

The Municipality of Alonissos is organizing the Alonissos Challenge 2023 which is going to take place on Sunday, June 4th.

The purpose of the event is to attract runners and athletes from all over Greece and abroad, to experience the beauty of Alonissos, running or walking on different paths.

There will be three races in total, 20 km, 10 km (for runners and  walkers) and 2 km Kids Run.

The race is characterized as multi terrain, as long as it offers continuous alternations through the beautiful landscapes of the island of Sporades.

The start and finish of all races will be held at the port of Patitiri  in Alonissos.