«Παρών» δήλωσε ο Δήμος Σκοπέλου στη μεγαλύτερη εικονική έκθεση τουρισμού της Αυστρίας Ferien Messe Wien 2021 που πραγματοποιήθηκε στις 7 και  8 Μαΐου 2021 μόνο διαδικτυακά, λόγω των ευρύτερων συνθηκών. Η Επιτροπή Τουρισμού συμμετείχε χωρίς κόστος στην έκθεση με ξεχωριστό stand, καθώς εντόπισε έγκαιρα την αντίστοιχη δυνατότητα που παρείχε ο ΕΟΤ. Παράλληλα μία νέα διάκριση προστίθεται στο φετινό πλούσιο ενεργητικό του Δήμου. Μετά από προγραμματισμένη επαφή στην εικονική έκθεση της Μεγάλης Βρετανίας WTM Virtual 2020 που συμμετείχε η Επιτροπή Τουρισμού, η Σκόπελος συμπεριλήφθηκε σε νέα λίστα με τα 25 καλύτερα προτεινόμενα Ελληνικά νησιά σύμφωνα με το «Can Travel Will Travel», ανερχόμενο και δυναμικό ταξιδιωτικό blog της Μεγάλης Βρετανίας.

Το πράσινο, η μαγεία του Mamma Mia και οι ανεξερεύνητες παραλίες εντυπωσίασαν τους ταξιδιωτικούς συντάκτες  που επέλεξαν τη Σκόπελο να «εκπροσωπήσει» τις Σποράδες στην πολύ ενδιαφέρουσα νέα λίστα που έχει ιδιαίτερη απήχηση σε Βρετανούς και Αγγλόφωνους ταξιδιώτες.

«Βαδίζουμε προς μία εξίσου ιδιαίτερη νέα τουριστική περίοδο για την οποία ο Δήμος και η Επιτροπή έγκαιρα έχει ξεκινήσει τις δράσεις για στοχευμένη προβολή», σχολίασε σχετικά με τις παραπάνω πρόσφατες ενέργειες η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου, Ιωάννα Ευσταθίου.