Αρχική ΜΑΓΝΗΣΙΑ Στη Επιτροπή της Βουλής εκπροσώπησε την Ομοσπονδία Λιμενικών ο Κ.Κυράνης

Στη Επιτροπή της Βουλής εκπροσώπησε την Ομοσπονδία Λιμενικών ο Κ.Κυράνης

Eκπροσωπώντας τη Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών Π.Ο.Λ. ο Κώστας Κυράνης κλήθηκε από τη Βουλή των Ελλήνων την  Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 να τοποθετηθεί στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου όπου και συζητήθηκε το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής  Πολιτικής με θέμα: «Ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική στον νησιωτικό χώρο, διατάξεις για συμμόρφωση με υποχρεώσεις διεθνούς ναυσιπλοΐας και την αναβάθμιση Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.» (2η συνεδρίαση – ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών προσώπων).

Αυτό αποτελεί μία ακόμη σημαντική επιτυχία του συνδικαλιστικού κινήματος των Λιμενικών και της Ένωσης Προσωπικού ΛΣ Κεντρικής Ελλάδος που έχει επιδείξει μεγάλη και επιτυχή δραστηριότητα προβάλλοντας τα ζητήματα που αφορούν τους Λιμενικούς .

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα αναφορικά με την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Ν. Μαγνησίας και Β. Σποράδων και για το λόγο αυτό η τοπική ένωση πραγματοποιεί συναντήσεις με όλους τους πολιτικούς φορείς του Νομού προκειμένου να αποκατασταθούν οι αδικίες με τη μείωση των οργανικών θέσεων αλλά και τον Καλλικράτη του 2014 όπου και καταργήθηκαν υπηρεσίες όπως αυτές του Αγ.Ιωάννη Μουρεσίου και της Γλώσσας Σκοπέλου ενώ πολλοί είναι και οι Λιμενικοί που μετατέθηκαν και σήμερα δεν μπορούν να επιστρέψουν στον τόπο συμφερόντων τους .