(εικόνες) ΣΚΟΠΕΛΟΣ : Παραδόθηκε το σύγχρονο ασθενοφόρο μικρού όγκου στην υπηρεσία του Κέντρου Υγείας από την Ζέττα Μακρή

Ενα μικρό όγκου σύγχρονων προδιαγραφών ασθενοφόρο, θα τεθεί από σήμερα στην Υπηρεσία των Κατοίκων και επισκεπτών του νησιού. Μετά από σχετικό αίτημα του Δημάρχου Σκοπέλου κ. Σταμάτη Περίσση, προς την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, πως το ασθενοφόρο που διέθετε το Κέντρο Υγείας του Νησιού δεν ήταν ευέλικτο στα στενά σοκάκια του νησιού, με αποτέλεσμα δυσάρεστα αποτέλεσματα γιια τους ασθενείς,  η Υφυπουργός Παιδείας και Βουλευτής του Νομού Μαγνησίας κα Ζέττα Μακρή ενεργοποιήθηκε και ανέλαβε την πρωτοβουλία να αποκτηθεί μέσα απο χορηγίες αφού το κόστος ήταν ιδιαίτερα υψηλό (67.000€ χωρίς ΦΠΑ).

Η ανταπόκριση όχι μόνο ήταν μεγάλη αλλά και άμεση από το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και τον Σκοπελίτη Ιατρό Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σταματίου Γεώργιος, την Cosmote, την ΔΕΔΔΗΕ, την κα Τίτη Ψιλάκη – Πετραλια και της Εκδόσεις “Κτίριο” ενώ σημαντική η συμβολή και η Υποστηριξη της Αγονης Γονιμης Γραμμής ως προς την τυπική διαδικασία, ουσιαστική όμως για την άμεση παράδοση.