ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Με τον Σταμάτη Περίσση συστρατεύεται ο Άγγελος Μιχαήλ Τσουκαλάς

Mε μεγάλη χαρά πριν λίγες μέρες o Τσουκαλάς Μιχάηλ Άγγελος αποδέχτηκe την πρόσκληση του Δημάρχου Σταμάτη Περίσση να θέσει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του Οκτώβρη.

Είναι απόφοιτος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς με μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Διεθνή Ναυτιλιακά και Χρηματοοικονομικά από το University of Reading στην Αγγλία.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στην Σκόπελο, στον τομέα του τουρισμού, διευθύνοντας εταιρία διαχείρισης και συμβούλων διαχείρισης τουριστικών μονάδων.

Εκτιμώντας ότι η προσπάθεια που έχει υλοποιηθεί από την δημοτική αρχή για την προβολή και ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του νησιού της Σκοπέλου είναι αδιαμφισβήτητη, αποφάσισε να συμμετάσχει στην συνέχιση αυτής της προσπάθειας προσφέροντας τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά κυρίως την όρεξη και διάθεση για παραγωγική δουλειά στην Σκόπελο.

“Ο συνδυασμός μας ‘’ το νησί μας πρώτα – δημιουργία ξανά ‘’ αποτελούμενος από έμπειρο δυναμικό αλλά και νέους ανθρώπους με σύγχρονες ιδέες και απόψεις, εγγυάται άλλη μία επιτυχημένη περίοδο με ακόμη περισσότερα έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων και θα προσελκύσουν ακόμη περισσότερο τουρισμό στο μοναδικό νησί μας. ” τονίζει ο ίδιος σε ανακοίνωσή του