Μία σοβαρή καταγγελία μέσω social media έρχεται από τη Σκόπελο και την κα Αναστασία Κ.Λαμπρόγιαννη, η οποία αφορά την  επαναλαμβανόμενη εικόνα παιδιών χωρίς κράνος πάνω σε μηχανάκια. Μία εικόνα που δυστυχώς συναντούμε συχνά στα νησιά μας και όχι μόνο και η οποία έρχεται να θίξει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, αυτό της ανάγκης οδηγικής παιδείας και σωστών ελέγχων των αρμοδίων φορέων πριν θρηνήσουμε θύματα.

Δείτε την κοινοποίηση της κας Λαμπρόγιαννη :

Σήμερα θα κάνω ένα ποστ για τα τροχαία δυστυχήματα με αφορμή ένα περιστατικό που είδα χθες στο κέντρο υγείας Σκοπέλου κ όχι μόνο. Νεαροί γονείς χωρίς κράνος είχαν το ανήλικο (παιδί τους φαντάζομαι, γύρω στα 3-4 χρονών) πάνω στο μηχανάκι τους απροστάτευτο, χωρίς κράνος και το μωρό…

Πέρυσι ήμουν μπροστά σε περιστατικό που μια κυρία είχε πάλι το παιδί της στο μηχανάκι, αφού πήγε να το πάρει από το Δημοτικό Σχολείο, έπεσαν κάτω κ εκείνη κ το παιδί…Σοκαρίστηκα εκείνη τη στιγμή κ δεν αντέδρασα…Από τότε είπα όποιον πετύχω ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΆΚΙ απροστάτευτο φυσικά και θα το καταγγείλω…Οπότε μην ψάχνετε. Θα σας έχω καταγγείλει. Αναστασία Κ.Λαμπρόγιαννη ..

Μα πόσο ανεγκέφαλοι είστε; Δε ντρέπεστε; Φιλότιμο δεν έχετε; Τους εαυτούς σας δεν τους σέβεστε, πρόβλημα σας..Τα παιδιά σας ρε δεν τα σεβόσαστε; Σκεφτήκατε άραγε ένας που κυκλοφορεί στο δρόμο και πάθει ένα καρδιακό επεισόδιο και πέσει πάνω σας τι θα συμβεί; Η ένας μεθυσμένος; Ποιος νόμος σας έδωσε το δικαίωμα να παίζετε με τις ζωές των άλλων; Περιμένετε να θρηνήσουμε θύματα για να βάλετε μυαλό;;;

Πάμε τώρα και στους σούπερ ντούπερ οδηγούς (ο Θεός να τους κάνει-αμφιβάλλω κιόλας αν έχουν οδηγήσει εκτός Σκοπέλου)… Από πολλά σημεία του νησιού οδηγείτε λες και μοιράζουν λεφτά κ τρέχετε να προλάβετε να τα πάρετε…Μπροστά από το κτηνιατρείο της κ.Λεμονή γίνεται κόλαση, έξω από το Δημοτικό τα ίδια…Στον περιφερειακό για Αγ. Ρηγίνο τα ίδια….Γενικά σε όλο το νησί. Καλώ τόσο την αστυνομία Σκοπέλου όσο και το Δήμο (και τις τρεις παρατάξεις που αποτελούν το δήμο αν μπορούν να βοηθήσουν ενημερώνοντας ίσως;;;;) να δράσουν ΑΜΕΣΑ …ΧΤΕΣ…Υπάρχουν μαυροφορεμένες μανάδες που κλαίνε τα παιδιά τους….ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ….