Αξιότιμε κύριε Νόλλα,
Από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου
Σκοπέλου και εκ μέρους όλων των μελών του, θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου για τη δωρεά προς την υπηρεσία μας, μέσω του κοινωνικού προϊόντος WATERBAGS. Η ευγενική κίνηση της εταιρίας σας, που επανήλθε στηρίζοντας το Δήμο Σκοπέλου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της αγάπης και του ενδιαφέροντος που δείχνετε για τον τόπο μας και ταυτόχρονα μια σημαντική βοήθεια στο να οικοδομήσουμε συνεργασίες χρήσιμες για το μέλλον.
Όπως γνωρίζετε, το νησί μας εκτός από το φυσικό του κάλλος, διαθέτει και μια πληθώρα
υποδομών ώστε να προσφέρει στους κατοίκους και τους επισκέπτες του υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
Μέσα στις επόμενες μέρες ολοκληρώνεται το πολύ σημαντικό έργο της ανάπλασης, διαμόρφωσης δρόμου και διευθέτησης ομβρίων υδάτων εντός ΧΖΛ Σκοπέλου, που αναβαθμίζει συνολικά την παραλιακή ζώνη της Σκοπέλου. Στο πλαίσιο αυτό, και λαμβάνοντας υπόψη την δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε, η κίνησή σας να δωρίσετε 40 τεμάχια μαρμάρινων βάσεων για παγκάκια στην περιοχή του Παλιού Λιμανιού έρχεται την κατάλληλη στιγμή και ενισχύει την προσπάθειά μας να βελτιώσουμε, όχι μόνο την εικόνα της περιοχής αλλά και την ζωή των περιοίκων και των επισκεπτών.
Ελπίζουμε, η αξιέπαινη κίνησή σας να βρει μιμητές και καλούμε τους φίλους του νησιού μας που έχουν τη δυνατότητα, να γίνουν χορηγοί των προσπαθειών μας.
Σας μεταφέρουμε και τις ευχαριστίες του Δημάρχου Σκοπέλου, Σταμάτη Περίσση, σας
συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι η δωρεά σας θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου