Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 39χρονος  υποπυραγός και υποδιοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου του Αεροδρομίου της Σκιάθου που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία. Σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου απολογούνταν για πάνω από μιάμιση ώρα.

Ο Αθανάσιος Κοκκίνης

Όπως επισήμαναν οι συνήγοροι της πρώην πλέον συντρόφου του, κ.κ. Θανάσης Κοκκίνης και Ι. Μηλίνης, η δικογραφία συνεχίζεται και η υπόθεση ερευνάται και για άλλες αξιόποινες πράξεις του κατηγορούμενου. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά κατά πόσο στο κινητό τηλέφωνο του κατηγορούμενου όσο και στον υπολογιστή του, περιλαμβάνεται φωτογραφικό υλικό και άλλων παιδιών, πλην αυτών που βρέθηκαν μέχρι τώρα. 

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες. Σε δήλωσή της η δικηγόρος του Πένυ Μαρκοπούλου είπε πως η προσωρινή κράτηση έγινε υπό την πίεση της κοινής γνώμης.

Αναλυτικά δήλωσε: «Αρνούμαστε την κατηγορία. Η δικογραφία δεν περιέχει πληθώρα υλικού παιδικής πορνογραφίας όπως έχει αφεθεί να εννοηθεί. Οι δύο φωτογραφίες με την κόρη της συντρόφου του δικαιολογούνται. Δεν τις έβγαλε για παραγωγή πορνογραφικού υλικού και δεν ήταν και τόσο προκλητικές».

Η ίδια επέμεινε: «Ο κατηγορούμενος δεν είχε πρόθεση να παράγει πορνογραφικό υλικό».

«Θα πρέπει να προσβάλουμε την απόφαση προσωρινής κράτησης. Η έρευνα συνεχίζεται, αλλά ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία», τόνισε ακόμη.

Από την πλευρά τους οι δικηγόροι της συντρόφου του υποπυραγού Σάκης Κοκκίνης και Γιάννης Μηλίνης, που δήλωσαν εκ μέρους της και του πρώην συζύγου της παράσταση πολιτικής αγωγής, ζήτησαν να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του κατηγορουμένου μήπως διαπιστωθεί πως εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ

Υπενθυμίζεται ότι τον 39χρονο είχε καταγγείλει η πρώην πλέον σύντροφός του, καθώς αντιλήφθηκε ότι φωτογραφία  επίμαχων σημείων της μιας από τις δύο ανήλικες κόρες της ήταν στο κινητό του. Όταν του ζήτησε μάλιστα εξηγήσεις την περασμένη Κυριακή πρωί που επέστρεψε στο σπίτι που έμεναν μαζί, μεθυσμένος, δεν ήταν σε θέση να απαντήσει. 

Η πρώην σύντροφός και ο πρώην σύζυγός της, γονείς των δύο κοριτσιών, 10 και 12 ετών σήμερα, δηλώνουν συγκλονισμένοι από το γεγονός και ζητούν την τιμωρία του. 

www.ertnews.gr