ΣΚΙΑΘΟΣ : PHILIAN HOTELS & RESORT | Με τρία νέα ξενοδοχεία συνολικής δυναμικής 270 κλινών θα υποδεχτεί τη νέα σεζόν 

Το νέο 5* Skiathos Avaton Suites & Villas θα είναι συνέχεια του 4*  Skiathos Avaton Hotel που άνοιξε για πρώτη φορά το 2020. Θα αποτελείτε από 21 σουίτες από 40τ.μ.έως και 70τ.μ. όλα με ιδιωτική πισίνα ή kingsizejacuzzi, ενώ οι βίλλες μας θα είναι 150 τ.μ. με ιδιωτική πισίνα. Το σημείο αναφοράς θα είναι ο καταρράκτης στην κεντρική πισίνα όπου θα λειτουργήσει και το νέο finedining εστιατόριο μας. Όλες οι σουίτες θα έχουν θέα στην παραλία της Μεγάλης Άμμου.

Το Thalassa θα είναι το νέο 4* ξενοδοχείο του Ομίλου μας με 120 κλίνες μόλις 30 μέτρα από την παραλία της Μεγάλης Άμμου. Όλα τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι θα ανακαινιστούνε πλήρως καθώς θα δημιουργηθούν νέα barκαι ένα κεντρικό εστιατόριο.

Το Casa Blue Skiathos Town θα είναι το 4ο κατάλυμα του brand« CasaBlue» όπου ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2020. Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί μία νέα και άνετη διαμονή στην καρδιά της Χώρας μόλις 30 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο του νησιού, την οδό Παπαδιαμάντη.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος των Philian Hotels & Resorts κ. Μάκης Κουκουλάκης“ Παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε εδώ και δύο χρόνια λόγω της παγκόσμιας πανδημίας, ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Πήραμε το ρίσκο να συνεχίσουμε τις επενδύσεις μας όπως κάνουμε κάθε χρόνο και ιδιαίτερα στο νησί της Σκιάθου με 270 νέες κλίνες. Με αυτές τις προσθήκες πλέον φτάνουμε στις 725 κλίνες σε Θεσσαλονίκη και Σκιάθο, ενώ τα νέα καταλύματα θα είναι 5 και 4 αστέρων. Στόχος, φυσικά του Ομίλου μας ,είναι η συνεχιζόμενη  ανάπτυξη  και ευελπιστούμε το 2023 να ξεπεράσουμε τις 1000 κλίνες αν μας το επιτρέψουνε οι παγκόσμιες συγκυρίες. ’’

Aξίζει να σημειωθεί πως ο Ομιλος Philian Hotels & Resorts λειτουργεί 13 ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη και Σκιάθο, ενώ παρέχει και υπηρεσίες management σε καταλύματα στην Χαλκιδική και στο Πήλιο.