Για 5η συνεχή χρονιά, από την 1η έως τις 3 Μαΐου, στις μαγευτικές Κουκουναριές, είχε προγραμματιστεί να διοργανωθεί και πάλι ο ιστιοπλοϊκός αγώνας τύπου Match Racing, με  διοργανωτές τον ναυτικό όμιλο Σκιάθου και τη περιφέρεια Θεσσαλίας και Μεγάλο Χορηγό το πολυτελές ξενοδοχείο Skiathos Palace Hotel. Δυστυχώς, σε αυτές τις δύσκολες  ώρες για την Ελλάδα και όλο τον πλανήτη, ο αθλητισμός περνά σε δεύτερη μοίρα, καθώς υπέρτατο αγαθό είναι η ανθρώπινη ζωή. Έτσι, η Οργανωτική Επιτροπή με αίσθημα ευθύνης και με πρωταρχικό μέλημα την προστασία της δημόσιας υγείας, αποφάσισε την ακύρωση του αγώνα.

 Όταν η ανθρωπότητα θριαμβεύσει απέναντι στον αόρατο εχθρό και η ζωή όλων επανέρθει σε κανονικούς ρυθμούς, τότε o αγώνας θα επιστρέψει δυναμικά . Κάθε αθλητική εκδήλωση αποτελεί γιορτή της ζωής και το Skiathos Palace Cup δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, από τη στιγμή μάλιστα που ήδη αποτελεί ένα μοναδικό θεματικό τουριστικό προϊόν που αναδεικνύει το άθλημα και την Σκιάθο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ραντεβού, λοιπόν, στη Σκιάθο το 2021, με την ευχή να είμαστε όλοι καλά και να συμμετέχουμε σε αυτή τη γιορτή της θάλασσας.