Το Σάββατο 24/9 και την Κυριακή 25/9 θα βρίσκεται στη Σκιάθο εξουσιοδοτημένο στέλεχος της ΖΕΝΙΘ, ενός από τους μεγαλύτερους προμηθευτές στην ελληνική αγορά. Θα μας παρουσιάσει και θα μας εξηγήσει τι συμβαίνει στην αγορά της ενέργειας και θα είναι στη διάθεσή μας, προκειμένου να μας προτείνει λύσεις για να εξοικονομήσουμε χρήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 6984790000 ή μέσω email στο [email protected]

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Αξιότιμοι Κύριοι,
Όπως γνωρίζετε, στον κλάδο της ενέργειας οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.
Από την αρχή της χρονιάς, το κόστος του ρεύματος έχει αυξηθεί δραματικά. Απαιτείται πλέον μεγάλο μέρος του οικογενειακού εισοδήματος ή του επαγγελματικού προϋπολογισμού για να ανταποκριθούμε στους λογαριασμούς του ρεύματος.
Επιπλέον, δεν έχουμε όλοι μας την κατάρτιση να καταλάβουμε τι πραγματικά συμβαίνει και πώς οι εξελίξεις και τα διάφορα μέτρα επηρεάζουν το «πορτοφόλι» μας.

Το Σάββατο 24/9 και την Κυριακή 25/9 θα βρίσκεται στη Σκιάθο εξουσιοδοτημένο στέλεχος της ΖΕΝΙΘ, ενός από τους μεγαλύτερους προμηθευτές στην ελληνική αγορά. Θα μας παρουσιάσει και θα μας εξηγήσει τι συμβαίνει στην αγορά της ενέργειας και θα είναι στη διάθεσή μας, προκειμένου να μας προτείνει λύσεις για να εξοικονομήσουμε χρήματα.
Με σκοπό να οργανωθεί καλύτερα η κατ’ ιδίαν συνάντηση του καθενός, παρακαλείστε όπως μέχρι την Πέμπτη 22/9 επικοινωνήσετε μαζί μου για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον.

Με εκτίμηση,
Ζεμπέκης Κώστας
Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης ΖΕΝΙΘ.
Τηλ: +30 698 479 0000
e-mail: [email protected]