Μετά από 2,5 χρόνια απουσίας πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα η έκθεση Hairprof στο στάδιο Ειρήνης & Φιλίας με μοναδικά shows, brands και σεμινάρια, με 5000 συμμετοχές επαγγελματιών του χώρου από όλη την Ελλάδα, στα πλαίσια της οποίας διενεργήθηκε ο επιτυχημένος πλέον θεσμός, ειδικά για τους μπαρμπέρηδες, το Greek Barber Awards!

Μεγάλη επιτυχία για την oμάδα των Wizard Barbershop  με διακρίσεις 4 συμμετεχόντων, και 5 βραβεύσεις στο σύνολο!

Hairprof Best Barber Award 2021
Hairprof Awards 2021
Hairprof Awards 2021
Hairprof Best Barber Award 2021

Συγκεκριμένα στον διαγωνισμό Best barber of the year 2021 , ο Ζαρέντης Ιωάννης κατέλαβε  την 4η θέση και ο  Ηλίας Βλασόπουλος την 5η θέση, εφόσον διαγωνίστηκαν ξεχωριστά στις κατηγορίες Hair tattoo όπου κατέλαβαν αντίστοιχα την 2η & 3η θέση και Crop fade όπου κατέλαβαν την 3η θέση, αποδεικνύοντας σε πανελλαδικό επίπεδο το ταλέντο τους, τον επαγγελματισμό και το μεράκι τους για το ανδρικό κούρεμα και την εξέλιξή του!

Επίσης πολύ καλή επίδοση είχαν και άλλα δύο μέλη των wizard barbershop, ο Στέφανος Καπιζιώνης παίρνοντας την 4η θέση στο κούρεμα Crop fade και ο Μαρκουτσάς Αλέξανδρος που πήρε την 6η θέση στο Classic fade!

Crop Fade – Hair tattoo Διαγωνισμός
Crop Fade – Hair tattoo Διαγωνισμός
Crop Fade – Hair tattoo Διαγωνισμός
Crop Fade – Hair tattoo Διαγωνισμός

 

 

Το wizard barbershop ιδρύθηκε με σκοπό να φέρει νέα πρότυπα ανδρικού κουρέματος βασισμένα σε παραδοσιακές αρχές αλλά με νέες τεχνικές και αντιλήψεις! Μένοντας πιστοί στο σκοπό τους φροντίζουν να εξελίσσονται και να τον τιμούν μεταδίδοντας μία μοναδική εμπειρία στους πελάτες τους τόσο στη Σκιάθο όσο και στο Χαϊδάρι.