Άλλη μια απόδειξη ότι «Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά»: Η δημοτική μας παράταξη «Σκιάθος Ενωμένη – Βήμα στο Μέλλον», εκφράζει την ΕΥΑΡΕΣΚΕΙΑ της στην κα. Ζέττα. Μακρή , για τα αντανακλαστικά της και το ενδιαφέρον της που επιδεικνύει κάθε φορά, πριν απ’ ΟΛΟΥΣ για ΟΛΟΥΣ, ιδίως όταν πρόκειται για το νησί μας .

H Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδια για θέματα πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής, κ. Ζέττα Μ. Μακρή είχε συνάντηση ενημέρωσης σήμερα 8/1/2021 με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.» (ΚΤΥΠ Α.Ε.) κ. Θ. Γιάνναρη, στην οποία μεταξύ άλλων έγινε ενημέρωση για το ζήτημα της προσθήκης στην σχολική μονάδα Γυμνασίου και Λυκείου της Σκιάθου, όπως και για την ανέγερση του νέου Γυμνασίου -Λυκείου σε οικόπεδο του Δήμου.

Όπως αναφέρθηκε , οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΚΤΥΠ Α.Ε. θεωρούν ότι η ωριμότητα των έργων αυτών είναι ικανοποιητική και, συνεπώς, η εκπόνηση των μελετών τους μπορεί να ξεκινήσει, αμέσως, από την εταιρία.

Για την περίπτωση, όμως, της ανέγερσης του νέου Γυμνασίου – Λυκείου , απαραίτητη προϋπόθεση είναι η υπόδειξη από τον Δήμο συγκεκριμένου και κατάλληλου οικοπέδου, κάτι το οποίο η παράταξη μας μαζί με την παράταξη του κ. Διολέττα Παναγιώτη, φρόντισαν να προβλέψουν στην πρόταση μας κατά τη ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου Σκιάθου έτους 2021, η οποία και υπερψηφίστηκε .