ΣΚΙΑΘΟΣ: (Εικόνες) “The Lab” Νέος μήνας – Νέο μενού | Το στέκι της σεζόν στην Παπαδιαμάντη

Το καφέ σνακ μπαρ “The Lab” από το ξεκίνημά του πέρσι δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις προσεγμένες προτάσεις σνακ που μας προσφέρει, τον υπέροχο καφέ σε ένα μοντέρνο χώρο που δεν μπορείς να προσπεράσεις αλλά και την διαρκή ανάγκη της ομάδας του να δημιουργεί νέες επιλογές και ακόμη περισσότερες προτάσεις για όλους!

 

Έτσι για την φετινή σεζόν η ομάδα του “The Lab” επέλεξε την 1 Μαΐου για να μας προσφέρει το νέο μενού για όλες τις ώρες! Ξεκινώντας από το πρωί με νέες προτάσεις brunch όπως ομελέτες, αγγλικό πρωινό, γιαούρτια, pancakes, αυγά σκραμπλ και διάφορες επιλογές σε αλμυρά και γλυκά, καφέδες, smoothies και διάφορα ροφήματα και συνεχίζοντας το βράδυ με τις δικές τους προτάσεις στα burger, Κλαμπ σάντουιτς (Club Sandwich) αλλά και με cocktails & ποτά!

Το “The Lab”  αυτό το καλοκαίρι γίνεται το στέκι της οδού Παπαδιαμάντη και καλύπτει όλες τις γευστικές ανάγκες μας για όλες τις ώρες!

Και βέβαια το πρωινό delivery για τον καφέ ή το brunch στο γραφείο παραμένει  από τις 7.00 το πρωί μέχρι τις 2.00 μ.μ το μεσημέρι στο τηλέφωνο 2427024150.