Σήκωσε άγκυρα το SuperRunner της Seajets από Θεσσαλονίκη

Αποστολή στη Θεσσαλονίκη : Νίκος Τζούμας

Το δρομολόγιο είναι το πρώτο της σεζόν και η πλειονότητα των επιβατών απέδρασε για το εορταστικό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Με 400 επιβάτες και 50 οχήματα αναχώρησε στις 7:00 το πλοίο SuperRunner Jet της εταιρείας Seajets από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο και Μαντούδι.

Το δρομολόγιο είναι το πρώτο της σεζόν και η πλειονότητα των επιβατών απέδρασε για το εορταστικό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Η γραμμή πραγματοποιείται για 3η συνεχή χρονιά και επιδοτείται από το υπουργείο Ναυτιλίας.

Η γραμμή άρχισε μετά από κοινή προσπάθεια των δημάρχων Θεσσαλονίκης και Σκιάθου, κ.κ.Ζέρβα και Τζούμα προκειμένου να συνδεθούν οι δύο περιοχές και να αναβαθμιστούν τουριστικά και οικονομικά αλλά να δοθεί η δυνατότητα και στους τουρίστες από τη βαλκανική ενδοχώρα που έρχονται οδικώς για διακοπές στη Θεσσαλονίκη να επισκεφτούν τα υπέροχα νησιά των Σποράδων.

Τα πλοία της Seajets θα εκτελούν τρία δρομολόγια ενώ από τον Ιούλιο η εταιρεία λόγω της μεγάλης ζήτησης αναμένεται να προσθέσει ένα ακόμα δρομολόγιο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: