Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο του Κωστή | γράφει ο Νίκος Τζούμας

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει την σημερινή εικόνα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών.

Αν και αρκετοί γνώριζαν πως ο Κωστής είχε ταλαιπωρηθεί από την επάρατη νόσο, που πρίν έναν χρόνο την “συνάντησε” όλοι ήλπιζαν στο θαύμα. Ολοι όσοι τον γνώριζαν αλλά και όσοι έστω και λιγο συναναστράφηκαν μαζί του, δεν είχαν άσχημα λόγια να πουν.

Ο Κώστας ήταν δοτικός, αληθινός, χαμογελαστός, φιλικός, ένας άνθρωπος που σπανίζει να συναντήσεις στην σύγχρονη εποχή. Τον Κωστα τον γνώρισα όταν πρωτοήρθα και ασχολήθηκα στον Αθλητικό Όμιλο στο γραφείο τύπου. Απορροφούσα πληροφορίες για το παρελθόν, που πάντα μου μιλούσε για αυτές με νοσταλγία και αγάπη.

Με χαρά άκουσα τον πρόεδρος της Ομάδας κ. Γιώργο Τσότσο πως θα τον τιμήσει, μαζί και με άλλους παλαιμάχους (φωτογραφια) γιατί το άξιζε, αν και δεν ήταν αυτοσκοπός του.

Δστυχώς όταν τον βράβευσε και ο Δήμος Σκιάθου στην “Ημέρα Αθλητισμού” ο Κωστής δεν μπορούσε να παραστεί αφού η κατάσταση της υγείας του ήταν πλέον βεβαρημένη.

Ο Αθλητικός Όμιλος τίμησε τον Κωνσταντίνο Μελαχροινό για την προσφορά του στην Ποδοσφαιρική Ομάδα με τιμητική Πλακέτα που του παρέδωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας

Στο γήπεδο δεν είχε αντίπαλο και ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος. Όλοι τον αγαπούσαν, όλοι του έσφιγγαν το χέρι στο τέλος κάθε αναμέτρησης, για αυτό άλλωστε και όσοι έχουν ακούσει για τον Κωστή, τον έχουν πρότυπο και ας μην αγωνίστηκε σε μεγάλη κατηγορία, όχι γιατί δεν μπορούσε, αλλά δεν ήθελε να αποχωριστεί το χώμα του νησιού του.

Σε αυτό που σήμερα βρίσκεται και ηρεμεί, αλλά είμαστε σίγουροι, πως το ανήσυχο πνεύμα του εκεί ψηλά γαλήνιο και ποδοσφαιρόφιλο θα πάρει και άλλους αγαπημένους του συμπαίχτες και θα κάνει το δικό του τουρνουά αυτό που πρέπει ο Αθλητικός Όμιλος να δημιουργήσει στο όνομά του. Το αξίζει, του το οφείλουμε !

Καλό Ταξίδι Κωστή