Είναι Χριστούγεννα με χιόνι κι ένα σκουφάκι λευκό στα μαλλιά, έχουν γεύση λικέρ ρόδι και άρωμα κανέλας, φοράνε κόκκινα λουστρίνια και τραγουδούν τα κάλαντα με τριγωνάκι!
Άφοβα, χωρίς πρόστιμο 600 ευρώ.
Τα Χριστούγεννα μου έχουν την λάμψη από το βλέμμα του ζητιάνου πού του άφησες απαλά στο χέρι ένα ευρω δίχως να βάλεις μετά απολυμαντικό, έχουν το χρώμα χρυσών φύλων πού δεν έπεσαν ακόμη από τα πλατάνια και γλύκα από άχνη ζάχαρη και ροδόνερο σε χείλη που χαμογελουν δίχως μάσκα.
Είδες κάπου τα Χριστούγεννα μου;
Το φαγητό σε αυτά τα πολύτιμα Χριστούγεννα είναι από τα χέρια της μάνας μου, και το δώρο μου είναι ένα ξύλινο καράβι σαν αυτά πού έφτιαχνε ο πατέρας μου στολισμένο με λαμπάκια φτηνά που ξέρεις από πριν ότι θα καούν μέσα σε μια μέρα …..
Σε παρακαλώ δώσε Μου πισω τα Χριστούγεννα Μου!!!
Φοράνε ένα φθαρμένο ροζ γαντακι… τους αρέσει η πικρή σοκολάτα …και δίπλα στο τζάκι κάνουν όνειρα για έναν έρωτα που πίνει κονιάκ να μην κρυώνει ….
Σε ρωτάω για τελευταία φορά ….τα ξέρεις, τα είδες πουθενά αυτά τα πειραγμένα Χριστούγεννα πού απόψε δεν τρώνε σε κάποιο ακριβό εστιατόριο μα πίνουν χύμα κρασί στην υγεία ενός ακριβού βλέμματος;
Αν τα είδες ….δικά Μου είναι και τα περιμένω να πάμε μία βόλτα εκεί που το χιόνι είναι αλμυρό ..; και το φεγγάρι απόψε έχει πρεμιέρα!
Εκεί που κανένας νόμος δεν μπορεί να τα κάνει να πάψουν να είναι ξεχωριστά.
Οχι… Δεν θέλω τα δικά σας διαφορετικά Χριστούγεννα.
Θέλω τα δικά μου!
Αυτά τα ίδια Χριστούγεννα που ποτέ δεν θα βαρεθώ γιατί έχουν Αγάπη.
Άρχοντες μου δεν είστε εσείς…
Άρχοντες μου είναι όλοι όσοι ζουν στο Βασίλειο της καρδιάς μου.
Όλοι όσοι φέτος δεν θα κάνουμε διαφορετικά Χριστούγεννα γιατί έχουμε ένα κοινό μυστικό.
Πως η αγάπη ήταν είναι και θα είναι το αστέρι που θα οδηγεί στην φάτνη της Γέννησης.
Εκεί που οι τρεις μάγοι φέτος ελπίζω να φέρουν αγκαλιές, χαρά και ανθρωπιά!
Καλά Χριστούγεννα φίλοι μου!