Συνεχίζεται μέχρι τις 5 Ιουλίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα επιδότησης ηλεκτρικών συσκευών μέσω της πλατφόρμας allazosyskevi.gov.gr την οποία διαχειρίζεται το υπουργείο Ενέργειας.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει διαπιστωθεί ότι αρκετοί από όσους επισκέπτονται την πλατφόρμα ενώ προχωρούν μέχρι ένα σημείο τη διαδικασία στο τέλος, άγνωστο γιατί, δεν ολοκληρώνουν την υποβολή της αίτησής τους με αποτέλεσμα να μην έχουν έτσι τη δυνατότητα αυτή να κριθεί ώστε να διαπιστωθεί αν δικαιούνται να αντικαταστήσουν το ψυγείο, το κλιματιστικό ή τον καταψύκτη τους.

Μπροστά στο πρόβλημα αυτό το υπουργείο Ενέργειας προχωρά σε δύο κινήσεις, όπως πληροφορείται το Newsbomb.gr. Από τη μια στέλνει μηνύματα στους πολίτες που δεν ολοκλήρωσαν την αίτησή τους ενώ από την άλλη θα προχωρήσει και σε τηλεφωνικές κλήσεις για την αντίστοιχη ενημέρωση.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να μην χάσει κανείς την ευκαιρία να υποβάλει την αίτησή του» δηλώνουν στο Newsbomb.gr αρμόδιες πηγές από το υπουργείο Ενέργειας που διαχειρίζεται την πλατφόρμα για την επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών.