Στη δωρεά 40 ψηφιακών θερμομέτρων μετώπου προς την ΕΠΣΘ, προχώρησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, στηρίζοντας τις προσπάθειες των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων της Μαγνησίας για ασφαλείς συνθήκες άθλησης όταν επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα.

Τα θερμόμετρα παρέδωσε σήμερα στον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΘ κ. Χρ. Οικονόμου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων. Αγοραστός, πλαισιωμένος από την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Θαν. Μόρα και τους περιφερειακούς Συμβούλους κ.κ. Γ. Κίτσιο και Γρηγ. Ιγγλέση.

Τα θερμόμετρα θα καλύψουν τις ανάγκες όλων των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών Σωματείων της Α και Β ΕΠΣΘ καθώς και των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΘ, η οποία ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την δωρεά.

Κατά την παράδοση των συσκευών στον εκπρόσωπο της ΕΠΣΘ ο Περιφερειάρχης τόνισε πως η Περιφέρεια υποστηρίζει τον αθλητισμό με έργα, με δράσεις και εξοπλισμό, αξιοποιώντας χρηματοδοτικά εργαλεία και ενεργοποιώντας δυνάμεις και ευχήθηκε όταν με το καλό αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, να επαναλειτουργήσουν με ασφάλεια οι αθλητικές εγκαταστάσεις.