Πανελλήνιες ’22: Σχόλια και λύσεις στα θέματα από το «Φροντιστήριο ΑΝΩΣΗ» & το Skiathoslife.gr

Το Skiathoslife.gr θα δημοσιεύει τις απαντήσεις των θεμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων  και για τα ειδικά μαθήματα των ΕΠΑΛ  σε συνεργασία με το «Φροντιστήριο ΑΝΩΣΗ» και την ομάδα των καθηγητών του από την πρώτη ημέρα.

Πιο συγκεκριμένα: Οι απαντήσεις των θεμάτων θα δημοσιεύονται αμέσως μετά το τέλος της κάθε εξέτασης.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2022 – ΓΕΛ:

 

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2022 – ΕΠΑΛ:

 

 

Το φροντιστήριο ΑΝΩΣΗ ιδρύθηκε το 1995 από τον φυσικό ΖΑΧΟ ΖΑΧΑΡΟ και τον μαθηματικό ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΟΥΒΑΚΑ και στελεχώθηκε από ένα επιτελείο ειδικευμένων και άριστα καταρτισμένων καθηγητών σε όλες τις ειδικότητες.

Κέρδισε σύντομα την εμπιστοσύνη των μαθητών και των γονέων και έγινε συνώνυμο αφ’ ενός μεν της επιτυχίας στις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ και αφ’ ετέρου της ποιοτικής εκπαίδευσης.

Το 2009 η ΑΝΩΣΗ γίνεται το πρώτο πανελλαδικά φροντιστήριο που εξοπλίζει με διαδραστικούς πίνακες και σύγχρονα εποπτικά μέσα όλες τις αίθουσες διδασκαλίας.

Η πλούσια ακαδημαϊκή του παράδοση διατηρείται αναλλοίωτη, αφού οι άνθρωποί του βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση αφουγκραζόμενοι τις νέες εξελίξεις & προκλήσεις της εποχής, κάτι που επιβεβαιώθηκε περίτρανα στην πρόσφατη περιπέτεια της πανδημίας.

Σήμερα  πρωτοπορώντας, με Online ΥΒΡΙΔΙΚΑ και ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μαθήματα δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους μαθητές, όπου κι αν βρίσκονται, δικαίωμα στη γνώση και την επιτυχία!

Για τις τάξεις του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ έχουν δημιουργήσει ειδικά τμήματα προετοιμασίας που αφορούν στη συμμετοχή των μαθητών μας σε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ (Μαθηματικής Εταιρείας , Ένωσης Ελλήνων Φυσικών κ.λ.π) και τα μαθήματά τους είναι πλέον προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του νέου προγράμματος σπουδών που ταυτόχρονα πλαισιώνονται με ειδικά σχεδιασμένο online – ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ.

Για τα τμήματα των ΕΠΑΛ έχουν φροντίσει να διδάσκονται όλα τα μαθήματα ειδικότητας, ώστε οι μαθητές να καταλαμβάνουν επάξια τις πρώτες θέσεις των επιτυχόντων στις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Μέχρι σήμερα το φροντιστήριο ΑΝΩΣΗ έχει  προσφέρει στην τοπική κοινωνία εκατοντάδες επιτυχημένους επιστήμονες και επαγγελματίες!