ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΣΤΡΙΑ : Mεταφέρθηκε η Θαυματουργός Εικόνα στην Παναγία Λιμνιά | το πρόγραμμα των Λατρευτικών Εκδηλώσεων

Με την μεταφορά της θαυματουργού εικόνος από τον Ι.Ν. Τριών Ιεραρχών στον Ι.Ν. Γεννήσεως της Θεοτόκου τον Προεόρτιο Εσπερινό και το μυστήριο του Αγίου Ελαίου ξεκίνησαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Πολιούχου του νησιού της Σκιάθου Παναγίας Εικονίστριας
Την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου το πρωί θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Παναγίας Εικονίστριας 8:00 – 9:30 π.μ.
Δευτέρα μεσημέρι 1:00 – 2:00 μ.μ. Θα τελεσθεί η Ιερά παράκληση Της Παναγίας Εικονίστριας στον Ιερό Ενοριακό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Σκιάθου όπου με λιτανευτική πομπή μέχρι και την πλατεία του κοιμητηρίου και αφού τελεσθεί δέηση ενώπιον του θαυματουργού εικονίσματος Της Παναγίας, θα αναχωρήσει η Ιερά Εικόνα για το μοναστήρι Της όπου θα την συνοδεύσει ο ευσεβής λαός του νησιού καθώς και αρκετοί ευλαβείς προσκυνητές που θα προσέλθουν στο νησί μας διά την Ιερά Πανήγυρη Της Παναγίας μας.
Άφιξη Της Ιεράς Εικόνας στο μοναστήρι Της Παναγίας Εικονίστριας 5:00 μ.μ.
Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, Λιτή, Αρτοκλασία θα αρχίσει στις 6:30 – 8:00 μ.μ.
Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία θα αρχίσει στις 2:30 π.μ. ξημέρωμα Τρίτης 21ης Νοεμβρίου και θα απολύσει στις 5:00 π.μ.
(Όσοι πιστοί προετοιμαστούν να προσέλθουν στη θεία κοινωνία παρακαλούμε να είναι στο μοναστήρι το αργότερο μέχρι τις 4:30 π.μ.)
Αναχώρηση Ιεράς Εικόνας Παναγίας Εικονίστριας από το μοναστήρι στις 5:30 π.μ.
Άφιξη Ιεράς Εικόνας Παναγίας Εικονίστριας στον Ιερό Ενοριακό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στις 8:00 π.μ. όπου θα τεθεί σε προσκύνηση μέχρι το τέλος της θείας Λειτουργίας.
10:30 – Λιτάνευση Της Παναγίας Εικονίστριας στους κεντρικούς δρόμους του νησιού και επιστροφή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Τριών Ιεραρχών Σκιάθου .
Η Παναγία να σκεπάζει και να μας χαρίζει πλούσια την χάρη της. Χρόνια πολλά και ευλογημένα.