Η οικογένεια Δαλακούρα δραστηριοποιείται στο χώρο αυτό από το 1965, παράγοντας παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα, με εργατικότητα, γνώση και μεράκι. Το 1996 δημιουργήθηκαν σύγχρονες εγκαταστάσεις στο 3ο χλμ Αλμυρού-Ανάβρας, όπου στεγάστηκε το νέο τυροκομείο.

Το αιγοπρόβειο γάλα, ως η πρώτη και κυριότερη ύλη της φέτας (Π.Ο.Π.), συλλέγεται από επιλεγμένα κοπάδια ελευθέρας βοσκής και μικρής δυναμικότητας του όρους Όθρυς, το βουνό των βοτάνων και μυρωδικών, που διαμορφώνουν την πλούσια γεύση της φέτας μας.

info: https://dalakourasdairy.gr/

3ο χλμ. Αλμυρού – Ανάβρας, Αλμυρός Μαγνησίας
τηλ: 24220 22022
mail: [email protected]

Kατάστημα

Νικ. Μιχοπούλου 4, Αλμυρός
τηλ: 24220 29316
mail: [email protected]