Ψάχνοντας το ιδανικό μαγιό για σένα, στέκεσαι σχεδόν κάθε καλοκαίρι μπροστά στο ίδιο δίλημμα. Ολόσωμο ή μπικίνι; Μια και πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές μαγιό για κάθε τύπο γυναίκας, η απόφαση αυτή γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Πώς θα διευκολύνουμε τους εαυτούς μας, λοιπόν; Εντοπίζοντας τις ανάγκες μας, πριν ξεχυθούμε στα μαγαζιά.
Ας δούμε τώρα σε τι μπορεί να μας ωφελήσει η επιλογή ενός ολόσωμου μαγιό ή μπικίνι. Σας έχουμε παρακάτω έναν σύντομο οδηγό και για τα δύο είδη. Η απόφαση δική σας.

Γιατί να επιλέξεις μπικίνι;
1. Mix and match
Ιδανική επιλογή μαγιό για τις αναποφάσιστες. Αν σου αρέσουν διαφορετικά χρώματα μαγιό, τότε μπορείς να αγοράσεις διαφορετικά κομμάτια και να δημιουργήσεις δικά σου σύνολα. Μπορείς να είσαι όσο τολμηρή θέλεις στις επιλογές σου.
2. Διαφορετικά νούμερα για πάνω και κάτω μέρος
Αν έχεις για παράδειγμα μεγάλο στήθος και μικρή περιφέρεια, τότε είναι δύσκολο να βρεις ένα ολόσωμο μαγιό που θα σε ικανοποιεί πλήρως. Μπορείς, λοιπόν, να αγοράσεις ένα μπικίνι, με τα δύο μέρη του να είναι διαφορετικό νούμερο το καθένα.
3. Είναι το πιο ευκολοφόρετο για την ηλιοθεραπεία
Θέλεις να κάνεις ηλιοθεραπεία; Λύνεις το κορδόνι της πλάτης ή αφαιρείς εντελώς το πάνω μέρος του μαγιό και είσαι έτοιμη. «Ψήσου» ομοιόμορφα χωρίς να έχεις λευκά «κενά» στο μαύρισμά σου.

Γιατί να επιλέξεις ολόσωμο μαγιό;
1. Αναδεικνύει τη σιλουέτα σου
Σε αντίθεση με ό,τι λέει το στερεότυπο, το ολόσωμο μαγιό αναδεικνύει το σώμα μας, δίνοντας παράλληλα έμφαση στους γυμνούς μηρούς. Δύσκολο να βρεις ένα ολόσωμο μαγιό να σε «κρύβει», και σίγουρα δεν θα πρέπει να θέλεις κάτι τέτοιο. Στην παραλία θα βρεις πολλές γυναίκες με μαγιό κάθε είδους και -πίστεψέ μας-, καμία δεν θα έχει το ίδιο σώμα με άλλη.
2. Βρίσκεις τεράστια ποικιλία
Δεν είναι μόνο στα χρώματα η ποικιλία. Είναι και στα κοψίματα, στα ανοίγματα, στα κορδόνια και στην ύπαρξη ζώνης ή μη. Τα ολόσωμα μαγιό συναντώνται σε ευφάνταστα σχέδια που θα ικανοποιήσουν και την πιο απαιτητική παραθερίστρια.
3. Μπορείς να το φορέσεις όλη μέρα
Φόρα το ολόσωμο μαγιό σου σαν κορμάκι μέσα από τη φούστα ή το σορτς σου στην απογευματινή σου έξοδο και μετά πήγαινε στη θάλασσα για νυχτερινό κολύμπι, κάτω από το φως του φεγγαριού. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει με αυτήν την επιλογή.

Τι να επιλέξεις τελικά;
Ό,τι σου αρέσει. Αγοράζοντας ένα νέο μαγιό, το mindset που θα πρέπει να έχεις είναι ότι δεν σε περιορίζει τίποτα. Αντίθετα, εσύ επιλέγεις το μαγιό που θα σε συνοδεύσει στις διακοπές σου, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.