Οι πρώτες πλήρως ψηφιακές ξενοδοχειακές ημέρες καριέρας της Workathlon που πραγματοποιήθηκαν 11 και 12 Φεβρουαρίου, αγκαλιάστηκαν πολύ θερμά από τον ξενοδοχειακό κόσμο, καθώς 41 εταιρίες Φιλοξενίας πήραν πάνω από 2,000 συνεντεύξεις!

Για πρώτη φορά, μετά από 3 συναπτά χρόνια που διοργανώνουμε τις ξενοδοχειακές ημέρες καριέρας δια ζώσης, κληθήκαμε να μεταφέρουμε την εμπειρία διαδικτυακά και η ανταπόκριση από εργοδότες και υποψήφιους του κλάδου ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. 41 συνολικά ξενοδοχεία από Ελλάδα και Κύπρο δήλωσαν το παρών με μερικά κορυφαία ονόματα μεταξύ αυτών τα Atlantica Hotels and Resorts, Costa Navarino, Four Seasons, Amanzoe, Sani & Ikos Resorts, TOR Hotel Group, Louis Hotels, Club Med, Bluegr, Sunrise Hotels, Four Seasons Hotel Cyprus, S Resorts, Kanava Hotels and Resorts

Ξενοδοχειακά ταλέντα κάθε ηλικίας, πόστου και εμπειρίας μπήκαν στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα της Workathlon, κι αφού έκλεισαν ραντεβού με τα ξενοδοχεία της επιλογής τους, έδωσαν δεκάδες συνεντεύξεις από όπου κι αν βρίσκονταν. Το καινούριο της διαδικασίας δεν τους εμπόδισε στο ελάχιστο να δείξουν τον επαγγελματισμό τους και να κερδίσουν την προσοχή των εργοδοτών έστω και μέσα από μια οθόνη!

Μπορεί φέτος να μην καταφέραμε να ταξιδέψουμε με τις ημέρες καριέρας στις αγαπημένες μας πόλεις που κάθε χρόνο μας υποδέχονται με μεγάλη χαρά, καταφέραμε όμως να δημιουργήσουμε ένα ψηφιακό περιβάλλον χωρίς σύνορα όπου οι άνθρωποι του κλάδου ήρθαν κοντά ανεξάρτητα από το πόσο μακριά η πανδημία μπορεί να τους κράτησε. Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στις φετινές ημέρες καριέρας, και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις ημέρες καριέρας της σεζόν 2021 – 2022 , είτε ψηφιακά είτε από κοντά!

Οι συνθήκες αλλάζουν, αλλά η Workathlon παραμένει σταθερά στο πλευρό των αξιόλογων εργοδοτών και των ταλαντούχων υποψηφίων της Φιλοξενίας στην αναζήτηση του ιδανικού συνεργάτη. Αρκεί μια επίσκεψη στο www.workathlon.com.

Σχετικά με εμάς

Η Workathlon αποτελεί την λύση στην στελέχωση προσωπικού φιλοξενίας με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, ενισχυμένη με εργαλεία marketing με αποστολή να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βρουν, να καλλιεργήσουν και να προσλάβουν τα καλύτερα ταλέντα. Η Workathlon χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για την εύρεση, διαχείριση και ταίριασμα ταλέντων με θέσεις εργασίας, παρέχοντας ταυτόχρονα στους εργοδότες εργαλεία για να εξελίξουν τα ταλέντα τους. Πάνω από 40.000 υποψήφιοι και 390 εργοδότες εμπιστεύονται τη Workathlon. Η Workathlon έχει λάβει πολλά βραβεία και αναγνωρίσεις, όπως την 1η θέση στον 2ο διαγωνισμό εκκίνησης του MIT Enterprise Forum Greece, το βραβείο του 7ου διαγωνισμού «Καινοτομία & Τεχνολογία» και το 1ο βραβείο «Judge’s Award» του προγράμματος Reload Greece Challenge ‘17. Συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ από τις αρχές του 2020 είναι Techstars | Hub71 απόφοιτος και μέλος του Hub71, του παγκόσμιου τεχνολογικού οικοσυστήματος που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι. Πρόκειται για λογισμικό εκπαίδευσης εργαζομένων για τη νέα γενιά ξενοδοχοϋπαλλήλων.